Panirani zrezki s krompirjem in solato

Kompletno kosilo, katerega čas priprave je samo 40 minut

PANIRANI ZREZKI S KROMPIRJEM IN SOLATO

Večerja za štiri osebe vas bo stala točno 4,5 EUR

Čas priprave: 40 min

Potrebujemo:
50 dkg krompirja
1 kumara
4 paradižnike
2 čebuli
peteršilj
4 svinjske zrezke
1 jajce
4 žlice koruznih kosmičev
sol
poper
olje
kis

Priprava:
Pečico segrejte na 180 stopinj. Pekač obložite s papirjem za peko. Krompir operite, razpolovite in položite v pekač. Premažite z oljem,solite in pecite 40 minut.

Kumare operite, očistite in narežite na rezine, prav tako operite paradižnik in čebulo ter ju narežite na krhlje. Za preliv zmešajte 2 žlici vode, sol, poper in 1 žlico olja. Oplaknite peteršilj,ga sesekljajte ter dodajte v preliv. Z njim prelijte paradižnik, kumare in čebulo.

Meso oplaknite ,osušite in prerežite, da iz vsakega zrezka dobite dva tanjša zrezka.Začinite z soljo in poprom ter potresite z moko. Pomočite jih v razžvrkljano jajce in povaljajte v zdrobljenih koruznih kosmičih. Zrezke specite v ponvi na vsaki strani približno 5 minut.

Postrezite s krompirjem in solato ter potresite s peteršiljem.

DOBER TEK!

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.