Panirani zrezki s krompirjem in solato

Kompletno kosilo, katerega čas priprave je samo 40 minut

PANIRANI ZREZKI S KROMPIRJEM IN SOLATO

Večerja za štiri osebe vas bo stala točno 4,5 EUR

Čas priprave: 40 min

Potrebujemo:
50 dkg krompirja
1 kumara
4 paradižnike
2 čebuli
peteršilj
4 svinjske zrezke
1 jajce
4 žlice koruznih kosmičev
sol
poper
olje
kis

Priprava:
Pečico segrejte na 180 stopinj. Pekač obložite s papirjem za peko. Krompir operite, razpolovite in položite v pekač. Premažite z oljem,solite in pecite 40 minut.

Kumare operite, očistite in narežite na rezine, prav tako operite paradižnik in čebulo ter ju narežite na krhlje. Za preliv zmešajte 2 žlici vode, sol, poper in 1 žlico olja. Oplaknite peteršilj,ga sesekljajte ter dodajte v preliv. Z njim prelijte paradižnik, kumare in čebulo.

Meso oplaknite ,osušite in prerežite, da iz vsakega zrezka dobite dva tanjša zrezka.Začinite z soljo in poprom ter potresite z moko. Pomočite jih v razžvrkljano jajce in povaljajte v zdrobljenih koruznih kosmičih. Zrezke specite v ponvi na vsaki strani približno 5 minut.

Postrezite s krompirjem in solato ter potresite s peteršiljem.

DOBER TEK!

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.