Palava

ali govedina z ingverjem in čilijem

PALAVA ( govedina z ingverjem in s čilijem)

Sestavine (za 6 oseb):
50 dag govedine
1 čebula
1 strok česna
1 žlica naribanega ingverja
sol
5 žlic olja
2 žlici paradižnikove mezge
2 paradižnika
2 korenčka
2 čilija
2 jajci
25 dag špinače

Priprava:
Na olju dušimo meso, polovico na kolobarje narezane čebule, strt strok česna in polovico ingverja. Na koncu solimo. V drugi ponvi na vročem olju na hitro opražimo na kocke narezana korenčka, sesekljan čili in preostali ingver. To dodamo k mesu, ko je že mehko in dušimo še 15 min. Nato dodamo razžvrkljani jajci in paradižnikovo mezgo ter počakamo da jajca popolnoma zakrknejo, nato dodamo sesekljano špinačo in jed le na hitro pogrejemo, da špinača ohrani svojo barvo.

Dober tek!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.