Osvoji adrenalinsko vožnjo

Zapelji se s trikolesnikom

V sodelovanju s spletno stranjo Sanjskadarila.si bomo enega od naših uporabnikov nagradili z adrenalinsko vožnjo s trikolesnikom.

Pošlji email z naslovom "Adrenalin" na nagradna@studentarija.net , pripiši svoje kontaktne podatke in odgovor na nagradno vprašanje ter sodeluj v nagradni igri za adrenalinsko vožnjo s trikolesnikom! Nagradna igra se zaključi 15.6., nagrajenec pa bo o nagradi in njenem prevzemu obveščen po emailu.
 
Vprašanje za nagradno igro:
Koliko stane vožnja s trikolesnikom, ki jo na spletni strani sanjskadarila.si ponujajo po ekstra znižani ceni?
Nagrada:
Za nagrado izžrebanec prejme darilni bon za adrenalinsko vožnjo s trikolesnikom. Naj vam hrup motorja požene adrenalin po žilah.
 
 
Nekaj o portalu »Sanjska darila«
Portal »Sanjska darila« je namenjen vsem, ki potrebujejo idejo za darilo in ki bi radi podarili nepozabno doživetje.
Na portali »Sanjska darila« boste našli od doživetij v zraku (tandemski poleti, poleti z letalom, balonom itd.), doživetij v vodi (rafting, hydrospeed, canyoning itd.), doživetij na tleh (avto-moto doživetja, paintball, airsoft, adrenalinski park itd.), razvajanja (wellness, kopeli za 2, kopanje, savna, masaže, kratki oddihi itd.) do nenavadnih doživetij (odrska hipnoza, grafologija) ter še veliko več.
Zakaj so darila v obliki doživetja najboljše ideje, ki jih lahko podarite:

  • vedno so odlično presenečenje;
  • v spominu ostanejo celo življenje;
  • osrečite tudi tiste, ki že vse imajo.

www.sanjskadarila.si –> KO SANJE POSTANEJO RESNIČNOST. Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.