Osvoji adrenalinsko vožnjo

Zapelji se s trikolesnikom

V sodelovanju s spletno stranjo Sanjskadarila.si bomo enega od naših uporabnikov nagradili z adrenalinsko vožnjo s trikolesnikom.

Pošlji email z naslovom "Adrenalin" na nagradna@studentarija.net , pripiši svoje kontaktne podatke in odgovor na nagradno vprašanje ter sodeluj v nagradni igri za adrenalinsko vožnjo s trikolesnikom! Nagradna igra se zaključi 15.6., nagrajenec pa bo o nagradi in njenem prevzemu obveščen po emailu.
 
Vprašanje za nagradno igro:
Koliko stane vožnja s trikolesnikom, ki jo na spletni strani sanjskadarila.si ponujajo po ekstra znižani ceni?
Nagrada:
Za nagrado izžrebanec prejme darilni bon za adrenalinsko vožnjo s trikolesnikom. Naj vam hrup motorja požene adrenalin po žilah.
 
 
Nekaj o portalu »Sanjska darila«
Portal »Sanjska darila« je namenjen vsem, ki potrebujejo idejo za darilo in ki bi radi podarili nepozabno doživetje.
Na portali »Sanjska darila« boste našli od doživetij v zraku (tandemski poleti, poleti z letalom, balonom itd.), doživetij v vodi (rafting, hydrospeed, canyoning itd.), doživetij na tleh (avto-moto doživetja, paintball, airsoft, adrenalinski park itd.), razvajanja (wellness, kopeli za 2, kopanje, savna, masaže, kratki oddihi itd.) do nenavadnih doživetij (odrska hipnoza, grafologija) ter še veliko več.
Zakaj so darila v obliki doživetja najboljše ideje, ki jih lahko podarite:

  • vedno so odlično presenečenje;
  • v spominu ostanejo celo življenje;
  • osrečite tudi tiste, ki že vse imajo.

www.sanjskadarila.si –> KO SANJE POSTANEJO RESNIČNOST. Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.