Osnove računovodstva za mlade podjetnike

Vabimo vas na novo podjetniško izobraževanje namenjeno mladim.

Zavod mladi podjetnik vas vabi na novo brezplačno podjetniško izobraževanje z naslovom Osnove računovodstva za mlade podjetnike. Tokrat nam bo tematiko predstavila Natalija Kunstek iz revizorske hiše Deloitte. Tematika izobraževanja je naslednja:

  • poslovne knjige,
  • poslovne listine,
  • davek na dodano vrednost,
  • davek od dohodkov pravnih oseb, davek od dohodkov iz dejavnosti,
  • temeljnja računovodska izkaza.

V okviru izobraževanja bo podjetja SAOP predstavilo inovativno rešitev za vodenje računovodstva: spletni računovodski program miniMAX. Po izobraževanju sledi pogostitev z druženjem.

 Za ogrevanje pred izobraževanjam vam priporočamo branje naslednjih člankov: 

Več informacij o dogodku in prijave:

Osnove računovodstva za mlade podjetnike >>Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.