Osnove prodaje

Prodaja je veščina,‭ ‬ki se je lahko naučimo in je obvezna za uspeh v poslovnem svetu.‭ ‬Zavod mladi podjetnik vabi‭ ‬21.‭ ‬6.‭ ‬2011‭ ‬na celodnevno izobraževanje,‭ ‬kjer bodo teoretična znanja o prodaji in storitvah predstavljena na praktičnih primerih.

Program izobraževanja je predstavljen na trdnih teoretičnih temeljih, podkrepljen s primeri iz prakse in začinjen s praktičnimi vajami in testi. Program, ponuja odgovore vsem, ki bi radi nekaj prodali. Njegov namen pa je razvijanje prodajnih veščin, ki se posledično odrazi na povečanju prodaje. Več >>

 

Predava gospod Risto Stojanovski, ki bo prav tako predaval na podjetniškem dogodku leta Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

 

Dogodek bo potekal  21.6.2011  od 9.00 do 16.00 v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, stavba B).

 

Kontaktna oseba:  Egon Ravbar 040 757 260

 

Cena seminarja:  145 evrov + DDV (prijavljeni do 10. 6. 2011 imajo 30 evrov popusta) Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.