Osnove prodaje

Prodaja je veščina,‭ ‬ki se je lahko naučimo in je obvezna za uspeh v poslovnem svetu.‭ ‬Zavod mladi podjetnik vabi‭ ‬21.‭ ‬6.‭ ‬2011‭ ‬na celodnevno izobraževanje,‭ ‬kjer bodo teoretična znanja o prodaji in storitvah predstavljena na praktičnih primerih.

Program izobraževanja je predstavljen na trdnih teoretičnih temeljih, podkrepljen s primeri iz prakse in začinjen s praktičnimi vajami in testi. Program, ponuja odgovore vsem, ki bi radi nekaj prodali. Njegov namen pa je razvijanje prodajnih veščin, ki se posledično odrazi na povečanju prodaje. Več >>

 

Predava gospod Risto Stojanovski, ki bo prav tako predaval na podjetniškem dogodku leta Mladi podjetnik? Zakaj pa ne!

 

Dogodek bo potekal  21.6.2011  od 9.00 do 16.00 v Tehnološkem parku Ljubljana (Tehnološki park 19, stavba B).

 

Kontaktna oseba:  Egon Ravbar 040 757 260

 

Cena seminarja:  145 evrov + DDV (prijavljeni do 10. 6. 2011 imajo 30 evrov popusta) Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.