Osnove DDV in izterjava dolgov

11. in 12. maj bomo na Fakulteti za elektrotehniko organizirali dve brezplačni predavanji: Osnove DDV in izterjava dolgov!

Zavod mladi podjetnik bo v prvem Evropskem tednu podjetništva organiziral dve brezplačni predavanji.

V ponedeljek, 11. maja, bo mag. Gordana Tekavčič predstavila tehnike in oblike izterjave dolgov. Slovenija je znan prostor z visoko plačilno nedisciplino, gospodarska kriza pa upnike postavlja v še toliko bolj nehvaležen položaj. Ne dovolite, da bi zaradi neplačnikov trpel vaš posel.

Dobimo se ob 18ih, na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici 2.

Izterjava dolgov v času recesije –>

 

V torek, 12. maja vam bo Natalija Kunstek, davčna svetovalka v svetovno priznani revizorski hiši Deloitte, predstavila DDV in zakone povezane z njim, kdaj je pametno DDV zaračunat ter predstavila spremembe v direktivi DDV, ki bodo uveljavljene do konca leta.

Dobimo se ob 16ih, na Fakulteti za elektrotehniko v predavalnici 1.

Osnove DDV in prihajajoče spremembe –>

 

Za ogrevanje vam priporočamo branje naslednjih člankov:

Davčni zavezanec ali nezavezanec –>

Obdavčitev s.p. –>

 

Prijave sprejemamo na naslov: prijave[afna]mladipodjetnik.si

 

Prvi Evropski teden podjetništva, ki se bo odvijal od 6. do 14. maja 2009, je kampanja za spodbujanje podjetništva po Evropi in informiranje podjetnikov o podpori, ki jim je na voljo na evropski, državni in lokalni ravni. Podjetniki bodo prejeli vrsto informacij, nasvetov, podpor in idej, ki jim bodo pomagali pri nadaljnjem razvoju dejavnosti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.