Omogočene prijave in registracije!

Kot ste nekateri že opazili smo aktivirali prijave in registracije. Tako lahko že nadaljujete z downloadom zapiskov, pri prijavi boste morali le izpolniti še par dodatnih polj. Ker smo dobili obvestilo s strani parih uporabnikov, da jim “ne deluje geslo”, vas želimo pomiriti – uporabniška imena imate enaka kot prej, pravtako tudi gesla.

Vse kar se bo zgodilo (samo ob vaši prvi prijavi!) je to, da vas bo avtomatično preusmerilo na vaš profil, v katerem morate izpolniti tudi preostale podatke (gesla ni potrebno še enkrat vpisovati!). Podatki so namenjeni zgolj naši interni obdelavi in temu, da jih bomo v prihodnje lahko izkoristili v ta namen, da bo vsak od vas imel bolj personificirano stran (Ekonomisti bodo videli več stvari povezanih z Ekonomsko fakulteto ipd.). Več si lahko preberete v naših splošnih pravilih.

Vse kar smo bili prisiljeni spremeniti so bila uporabniška imena, ki so vsebovala 3 znake ali manj ter nekatera tista, ki so vsebovala šumnike. Vsi takšni uporabniki nas lahko kontaktirate, da vam izbrišemo star profil oz. se lahko registrirate z drugim emailom in uporabniškim imenom. Standardi spletnih strani so se namreč v teh letih spremenili, tako da žal nismo imeli izbire.

Poleg Zapiskov so tako aktivne tudi že podstrani Študentska prehrana, Zaposlitve in Infoscena, kmalu pa bomo aktivirali tudi Forum. Drži, da še vedno delamo nekatere “kozmetične popravke” na strani, ampak važno je, da lahko nemoteno uporabljate storitve na portalu, dizajn pa bo tudi kmalu dočakal svojo končno obliko.

Če boste našli kakršnekoli napake ali pa boste imeli kakršnekoli želje pa vas še enkrat vabim, da se nam oglasite na damir[at]studentarija.net in nam jih sporočite. Lahko pa nam jih enostavno tudi sporočite preko komentarja v tej novici.

Uživajte v zadnjem tednu pred novim šolskim letom!

Damir Vidan
Odgovorni urednik portalaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.