Olimpija:Zagreb

Podarjamo 6 vstopnic za tekmo Olimpija:Zagreb

23.1.2010 bo Olimpija v Mali dvorani gostila ekipo Zagreba, ki je trenutno po številu zmag izenačena z Olimpijo, tako da gre za zelo pomembno tekmo, saj so na 3. mestu trenutno izenačene kar 3 ekipe.
 
Za to tekmo bomo podelili 6 vstopnic, vse kar moraš storiti pa je to, da pošlješ email z naslovom "Olimpija:Zagreb" na email nagradna@studentarija.net ter pripišeš svoje kontaktne podatke ter ime in priimek osebe, ki bi se tekme udeležila s teboj. Nagradna igra se zaključi 20.1., nagrajenci pa bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščeni po emailu.
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.