Olimpija:Cedevita

Nagradna igra za 6 vstopnic

V zelo zanimivi tekmi, na kateri smo videli kar 29 trojk je Olimpija v zadnjih sekundah izgubila proti ekipi Zagreba, čeprav sta v zadnjem napadu tako Slokar kot Walsh imela na voljo met za izenačenje, a jima to žal ni uspelo. Podpora s tribun je bila zelo slaba, težko bi sploh govorili o "prednosti domačega terena". Zato vas vabimo, da sodelujete v naši nagradni igri in si priborite zastonj vstopnici za naslednjo tekmo, ki bo v nedeljo, 14.2. proti Cedeviti.

Vse kar morate storiti je, da pošljete email z naslovom "Olimpija-Cedevita" na nagradna@studentarija.net , pripišete svoje kontaktne podatke in podatke osebe, ki bi jo peljali s seboj na tekmo. Podelili bomo 3 x 2 vstopnici, nagradna igra pa se zaključi 11.2., ko bomo nagrajence po emailu obvestili o nagradi in njenem prevzemu.

 
Podprite Olimpijo na zadnjih 4 tekmah, saj je še vedno v igri za Final Four in podporo s tribun še kako potrebuje!
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.