Olimpija:Cedevita

Nagradna igra za 6 vstopnic

V zelo zanimivi tekmi, na kateri smo videli kar 29 trojk je Olimpija v zadnjih sekundah izgubila proti ekipi Zagreba, čeprav sta v zadnjem napadu tako Slokar kot Walsh imela na voljo met za izenačenje, a jima to žal ni uspelo. Podpora s tribun je bila zelo slaba, težko bi sploh govorili o "prednosti domačega terena". Zato vas vabimo, da sodelujete v naši nagradni igri in si priborite zastonj vstopnici za naslednjo tekmo, ki bo v nedeljo, 14.2. proti Cedeviti.

Vse kar morate storiti je, da pošljete email z naslovom "Olimpija-Cedevita" na nagradna@studentarija.net , pripišete svoje kontaktne podatke in podatke osebe, ki bi jo peljali s seboj na tekmo. Podelili bomo 3 x 2 vstopnici, nagradna igra pa se zaključi 11.2., ko bomo nagrajence po emailu obvestili o nagradi in njenem prevzemu.

 
Podprite Olimpijo na zadnjih 4 tekmah, saj je še vedno v igri za Final Four in podporo s tribun še kako potrebuje!
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.