Olimpija:Cedevita

Nagradna igra za 6 vstopnic

V zelo zanimivi tekmi, na kateri smo videli kar 29 trojk je Olimpija v zadnjih sekundah izgubila proti ekipi Zagreba, čeprav sta v zadnjem napadu tako Slokar kot Walsh imela na voljo met za izenačenje, a jima to žal ni uspelo. Podpora s tribun je bila zelo slaba, težko bi sploh govorili o "prednosti domačega terena". Zato vas vabimo, da sodelujete v naši nagradni igri in si priborite zastonj vstopnici za naslednjo tekmo, ki bo v nedeljo, 14.2. proti Cedeviti.

Vse kar morate storiti je, da pošljete email z naslovom "Olimpija-Cedevita" na nagradna@studentarija.net , pripišete svoje kontaktne podatke in podatke osebe, ki bi jo peljali s seboj na tekmo. Podelili bomo 3 x 2 vstopnici, nagradna igra pa se zaključi 11.2., ko bomo nagrajence po emailu obvestili o nagradi in njenem prevzemu.

 
Podprite Olimpijo na zadnjih 4 tekmah, saj je še vedno v igri za Final Four in podporo s tribun še kako potrebuje!
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.