Olimpija že drugoligaš

Nogometaši bežigrajske Olimpije so tekmovanje v 3. SNL-zahod končali na prvem mestu in se selijo v drugoligaško druščino.

S tekmo proti Dobu je Olimpija sklenila uspešno sezono in še tretje leto zapored končala na vrhu prvenstvene razpredelnice. Potem ko so bili predlani Bežigrajčani prvi v drugi ljubljanski ligi oziroma peti na državni ravni, lani pa so slavili v četrtoligaški druščini, so bili letos premočni za tekmece v 3. SNL–zahod. V zadnjem krogu so "zmaji" z rezultatom 8:1 ugnali Dob ter tako sezono končali z 20 zmagami, tremi neodločenimi rezultati in vsega enim porazom.

Klub, ki je kot NK Bežigrad leta 2005 nastal na pogorišču nekdanje Olimpije, se je tako v treh letih sprehodil od najnižje tekmovalne ravni do druge lige. Pred zeleno-belo zasedbo, katere jedro tvorijo nekdanji igralci Olimpije in nekateri člani zlatega rodu slovenske reprezentance na čelu z Miranom Pavlinom, je tako še zadnji in prav gotovo najtežji korak bliskovitega sprehoda do PrveLige Telekom Slovenije. Dogovor s Sebastijanom Cimerotičem, ki bo jeseni znova oblekel zeleno-beli dres, je bržkone že dokaz, da se "zmaji" ne nameravajo ustaviti. Zanimivo pa bo opazovati, na kakšen način se bodo direktor Aleš Remih, trener Jani Pate in ostali tvorci zgodbe o "vstajenju" Olimpije soočili z novimi izzivi, ki jih prinaša višji rang tekmovanja, in pa "konkurenčno" kopičenje kapitala in tekmovalnih ambicij pri Interblocku.

 
Vir: Siol/SportalKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.