Olimpija : Partizan

Nagradna igra za vstopnice tekme Olimpija : Partizan

Redni del NLB lige se bliža koncu in Olimpijo čaka morda tudi odločilna tekma na poti do Final-foura. V goste ji 6.3.2010 prihaja beograjski Partizan, ki je trenutno na 2. mestu, medtem ko Olimpija zaseda 4. mesto. Po šokantnih dneh, ko so Olimpiji obrnili hrbet nekateri ključni igralci, bi bila zmaga proti Partizanu najboljše zdravilo. Zato vabimo vse prave navijače, da tokrat v večjem številu pridejo v Halo Tivoli in podprejo ljubljanski klub, saj bo brez podpore svojih navijačev zelo težko premagal uglednega nasprotnika.
 
Tudi tokrat pa bomo 6 srečnežev na tekmo poslali zastonj, vse kar morate storiti je, da pošljete email z naslovom "Olimpija – Partizan" na nagradna@studentarija.net ter pripišete svoje kontaktne podatke in podatke osebe, ki bi jo peljali na tekmo. Nagradna igra se zaključi 3.3.2010, nagrajenci pa bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščeni po emailu.
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.