Olimpija : Partizan

Nagradna igra za vstopnice tekme Olimpija : Partizan

Redni del NLB lige se bliža koncu in Olimpijo čaka morda tudi odločilna tekma na poti do Final-foura. V goste ji 6.3.2010 prihaja beograjski Partizan, ki je trenutno na 2. mestu, medtem ko Olimpija zaseda 4. mesto. Po šokantnih dneh, ko so Olimpiji obrnili hrbet nekateri ključni igralci, bi bila zmaga proti Partizanu najboljše zdravilo. Zato vabimo vse prave navijače, da tokrat v večjem številu pridejo v Halo Tivoli in podprejo ljubljanski klub, saj bo brez podpore svojih navijačev zelo težko premagal uglednega nasprotnika.
 
Tudi tokrat pa bomo 6 srečnežev na tekmo poslali zastonj, vse kar morate storiti je, da pošljete email z naslovom "Olimpija – Partizan" na nagradna@studentarija.net ter pripišete svoje kontaktne podatke in podatke osebe, ki bi jo peljali na tekmo. Nagradna igra se zaključi 3.3.2010, nagrajenci pa bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščeni po emailu.
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.