Odprti telefon ministrstva

Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo pripravlja v četrtek odprti telefon na brezplačni telefonski številki.

V tem času imajo študentje veliko vprašanj glede jesenskega vpisovanja, rokov in obveznosti. Da bi preživeli brezskrbno poletje MVZT ta četrtek, 3. julija pripravlja odprti telefon na brezplačni telefonski številki 080 22 22 med 14. in 16. uro, na vprašanja pa bodo odgovarjale strokovne službe ministrstva.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.