Odkrito in brezkompromisno na PR teatru!

Te zanima, kako si lahko mlado start-up podjetje zgradi globalni ugled izključno z uporabo spleta kot je to uspelo CalypsoCrystal, ki prodaja prestižne dodatke za mobilne naprave na več kot 30 mednarodnih trgih?

Želiš slišati predloge Katje Mlakar in Domna Mavriča iz Agencije vrhunskih idej, kako ustvariti dogodek kot zgodbo, ki preraste okvirje in ruši meje? Izkusiti, kako si vsi želijo biti vpleteni v to zgodbo in jo doživeti na edinstven način?

Morda pa bi rad izvedel/a, kako lahko glasba služi kot inspiracija za posel; kako izkoristiti svojo mrežo, networking; kako obvladati stres; kako od odlične vsebine in kaj z njo početi; kako biti odkrito resen v komuniciranju družbene odgovornosti … ali pa želiš odgovor na vprašanje, če je PR danes že mrtev?

Odkriti in iskreni odgovori na zgornja vprašanja – najdeš jih na PR teatru, Študentski konferenci o odnosih z javnostmi, ki jo letos že tretjič organizira Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS).

Torek, 20. november, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

Osem predavanj, dve delavnici ter okrogla miza.

Prijaviš se lahko tukaj, več informacij o programu pa na spletni strani, prav tako pa lahko PR teater spremljaš na Facebooku in Twitterju, kjer so objavljene aktualne informacije o dogodku.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.