Odkrito in brezkompromisno na PR teatru!

Te zanima, kako si lahko mlado start-up podjetje zgradi globalni ugled izključno z uporabo spleta kot je to uspelo CalypsoCrystal, ki prodaja prestižne dodatke za mobilne naprave na več kot 30 mednarodnih trgih?

Želiš slišati predloge Katje Mlakar in Domna Mavriča iz Agencije vrhunskih idej, kako ustvariti dogodek kot zgodbo, ki preraste okvirje in ruši meje? Izkusiti, kako si vsi želijo biti vpleteni v to zgodbo in jo doživeti na edinstven način?

Morda pa bi rad izvedel/a, kako lahko glasba služi kot inspiracija za posel; kako izkoristiti svojo mrežo, networking; kako obvladati stres; kako od odlične vsebine in kaj z njo početi; kako biti odkrito resen v komuniciranju družbene odgovornosti … ali pa želiš odgovor na vprašanje, če je PR danes že mrtev?

Odkriti in iskreni odgovori na zgornja vprašanja – najdeš jih na PR teatru, Študentski konferenci o odnosih z javnostmi, ki jo letos že tretjič organizira Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS).

Torek, 20. november, v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede.

Osem predavanj, dve delavnici ter okrogla miza.

Prijaviš se lahko tukaj, več informacij o programu pa na spletni strani, prav tako pa lahko PR teater spremljaš na Facebooku in Twitterju, kjer so objavljene aktualne informacije o dogodku.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.