Odkrili ocean v notranjosti Zemlje

Znanstveniki so v notranjosti Zemlje odkrili dokaze o vodni površini, veliki kot Severno morje, pod vzhodno Azijo. Vodno površino so poimenovali anomalija Peking.

Znanstveniki so v notranjosti Zemlje odkrili dokaze o vodni površini, veliki kot Severno morje, pod vzhodno Azijo.

Vodno površino sta odkrila ameriška znanstvenika Michael Wysession iz St. Louisa in Jesse Lawrence iz San Diega, njuno odkritje pa je prvo odkritje tako velike vodne površine v notranjosti Zemlje.

Znanstvenika sta vodno površino odkrila z dolgoletno in vztrajno analizo več kot 600.000 seizmogramov, zapisnikov tresenja tal in drugih zemeljskih dejavnosti z vseh delov sveta.

Znanstvenika sta najdeno vodno površino poimenovala anomalija Peking, saj je pod površjem kitajske prestolnice. (RTVSLO)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.