Odklopi se od učenja

Si študent in si si pravkar vzel odmor od preletavanja knjig, ker si nujno rabil predah, ampak si brez idej kaj bi ti povrnilo vso energijo, razen še ena skodelica kave?

er kave verjetno med učenjem že tako ali tako spiješ preveč, si tokrat končno našel vsebino, ki ti bo ob naslednjem odmoru pomagala pri izbiri aktivnosti zase in za svoje študentske kolege s katerimi si boš povrnil voljo in moč za nadaljnje delo. O kakšnih aktivnostih govorimo? O takšnih, ki bodo zaposlili tvoje telo in razbremenili misli, da se boš lahko na naslednji izpit pripravil veliko hitreje in bolj učinkovito!

V darilnih paketih SelectBox se skriva nešteto možnosti, za prijetno in zabavno, predvsem pa zdravo preživljanje časa – med urami na fakulteti, ko imaš malce več časa ali se želiš le malo odklopiti.
Si želiš zabavne družabne igre badmintona ali bowlinga? Te mika zibanje v norih plesnih ritmih ali bi raje že zdaj začel delati na svojem najboljšem »summer bodyju«? Če si na vsaj eno vprašanje odgovoril pritrdilno, si nujno poglej kaj smo zate pripravili v naslednjih vrsticah.

Tekaški trener Urban Praprotnik

Ker je pri vsakem športu izjemnega pomena način in pravilnost izvajanja, je včasih bolje, da svoje telo prepustimo najbolj izkušenim na tem področju.

Si tekač začetnik ali morebiti že maratonec, ki ima za sabo že nekaj izkušenj? Urban Praprotnik je eden najboljših slovenskih trenerjev, njegova tekaška delavnica, sestavljena iz teorije in prakse pa je primerna za vse – od začetnikov do najbolj izkušenih. Če poznaš koga, ki si želi športnega udejstvovanja, a ima pri gibanju določene težave in mu za odpravo teh manjka potrebnega znanja ali pa si ti tisti, ki se najdeš v tem položaju, je omenjena delavnica tista prava odskočna točka za uspeh. Na njej bodo namreč s pomočjo visokofrekvenčne kamere posneli tvoje gibanje in naredili natančno analizo počasnih posnetkov, iz katerih boš lahko dobil točne podatke o svojem zdajšnjem in vnaprejšnjem priporočenem gibanju.

Z darilnimi paketi SelectBox lahko poleg delavnice izbereš tudi individualen trening tehnike teka, kjer boš spoznal najpomembnejše tehnike tega športa. Za najučinkovitejši začetek uresničevanja novoletnih zaobljub si svoj termin rezerviraj še danes.

Vse o ponudbi lahko najdeš TUKAJ >>.

Jahanje konj na kmetiji Vrbnjak

Druženje z živalmi v osrčju narave ima najpozitivnejše učinke, ko si moramo ponovno napolniti baterije. Zato je jahanje konj eden najbolj priljubljenih športov. Prinaša edinstveno mešanico adrenalina in umirjenosti ob povezavi s čutečimi bitji. Naravnost fantastično!

Na Ekološki turistični kmetiji Vrbnjak si lahko privoščiš pravi oddih v naravi in izkusiš jahanje konj po okoliških travnikih ter gozdovih ali se odločiš za mirno vožnjo s kočijo. Ob tem boš lahko izkusil tudi domače specialitete, ki jih pridelujejo na kmetiji in pričarajo pravi kulinarični utrip kmečkega življenja. Opremljeni apartmaji ti nudijo tudi prenočišče, če si v čudoviti okolici Male Nedelje želiš ostati dlje.  Svoj prosti čas lahko izkoristiš za raziskovanje okoliške neokrnjene narave, nabiranje gob, ribolov v domačem jezercu ali si pripraviš romantični piknik ob vodi.

V okolišu lahko najdeš tudi mnogo ostalih možnosti, kjer lahko izkoristiš svoj čas – naj si bo to kopanje v BIO Termah, v Termah Banovci, sprehod po pohodniških poteh (Grosmanova pot, Ciril-Metodova pot, Stara gora) ali razgledovanje z gomilskega razglednega stolpa, s katerega se že vidi pogled vse do madžarskega Blatnega jezera. Če potrebuješ oddih, kjer se boš naužil narave in se razvedril v novih aktivnostih, si pravkar našel pravega!

Vse podrobnosti se skrivajo v darilnem paketu SelectBox, s katerim lahko obdariš svoje najbližje in se na zanimivo pustolovščino podate skupaj. Vse o omenjeni ponudbi najdeš TUKAJ >>.

Fitnes center 4P

Vedno pravijo, da se popoln »summer body« začne graditi že med zimo. Zakaj ne bi tokrat prehitel tudi tiste najbolj zagrete in začel z oblikovanjem svojega sanjskega telesa že na začetku študijskega leta? Novoletne obljube so namreč že daleč za nami in če poznaš koga, ki je svoje zaobljube o redni telesni vadbi že zdavnaj potisnil na stranski tir, je mogoče čas, da ga spomniš nanje z odličnim darilom.

Z darilnimi paketi SelectBox namreč lahko podariš vse od klasičnega fitnesa, osebnega trenerstva ali treninge vodene vadbe v Fitnes centru 4P, ki se nahaja v osrčju Dolenjske, Novem mestu ali v Ljubljani. Ponujajo fitnes, osebno trenerstvo in vodene vadbe kot so: bootcamp, peach booty plan, 4pump, pilates ali H.I.I.T., pomagali ti bodo tudi s pripravo ustreznega vadbenega programa glede na tvoje želje – za vsakogar se lahko nekaj najde, ne glede na to, ali želi pridobiti na mišični masi, si izoblikovati telo ali se le sprostiti in zabavati ob skupinskih vadbah.
Si tudi sam zatajil kakšno obljubo ali le potrebuješ oddih od miselnih naporov? Sedaj nimaš več izgovorov – pograbi športno opremo in naredi nekaj za svoje telo, ki ti bo za to še kako hvaležno. Vse o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

City joga center

Obstajajo ljudje, ki se veliko lažje kot v hrupnem in družabnem okolju sprostijo v zasebnem mehurčku miru in tišine. Točno to prinese joga, s katero blagodejno vplivamo na telo – tako fizično kot tudi psihično.

Če poznaš koga, ki mu vsakodnevne obveznosti prinašajo veliko stresno situacijo ali če se sam pogosto znajdeš v takšni situaciji je čas, da poskusiš celovito sproščanje, tehnike dihanja in meditacijo v City joga centru, ki se nahaja v Ljubljani.

S strokovnimi učitelji, posebej specializiranimi na področju sodobnega pristopa k vadbi joge, boš lahko z darilnimi paketi SelectBox izkusil posebno tehniko Iyegar joge, ki ti bo omogočila popolno terapevtsko izkušnjo, saj z njo razvijamo moč, vzdržljivost, koncentracijo, koordinacijo, gibčnost, vsaka vadba pa predstavlja nadgradnjo prejšnje. Naj te nič ne skrbi, če si začetnik. Na voljo so namreč tudi uvajalni tečaji joge, preizkusiš se lahko tudi v meditaciji, ki ti bo pomagala očistiti misli in usmeriti energijo v pravo smer.

City joga center ob svoji pestri ponudbi prireja še mnoge delavnice, tako s slovenskimi kot tujimi izvajalci tovrstnih tehnik, ki bodo doprinesle k tvojemu že pridobljenemu znanju do zbranih mislih in duševnega miru. Vse o ponudbi najdeš TUKAJ >>.

Badminton v Centru Harmonija

Neverjetnih 2500 kvadratnih metrov pokritih telovadnih površin kar kliče po športnem udejstvovanju, ki ga lahko dodobra izkoristiš s svojimi študijskimi kolegi. Badminton, tenis ali odbojka – v Wellness in šport centru Harmonija, ki se nahaja v Mengšu, lahko preizkusiš svoje timske sposobnosti in se zakadiš v najbolj pestro tekmo do sedaj.

Za pravi oddih od miselnih naporov si lahko v Harmoniji privoščiš tudi razvajanje telesa in  učinkovito nego obraza. Kot prvi ponudnik v Sloveniji ponujajo prav posebno terapevtsko masažo, ki odpravlja posledice stresa, odpravlja utrujenost in sprošča celotno telo. Deležen si lahko tudi športne masaže ali ročne limfne drenaže, ki jo uporabljamo za regeneracijo organizma, kot preventivo pred padcem imunskega sistema ter prezgodnjim staranjem. Svojo sprostitev lahko najdeš med veliko izbiro savn ali obiščeš skupinske vadbe, kot so spinning, insanity ali power step, kjer si boš pognal kri po žilah in si izboljšal svojo kondicijo.

Ker je vsak šport zabavnejši v dvoje, lahko raznovrstno priložnost podariš v SelectBox darilnem paketu, kjer si bo obdarovanec lahko izbral šport po svojem okusu, v skupinskih športnih pa se lahko za še večjo zabavo pomerita en proti drugemu.

Vse o ponudbi si lahko pogledaš TUKAJ >>.


Avtor: Sandra Požes za SelectBox

SelectBox je prava oaza adrenalinskih doživetij, wellness tretmajev, gurmanskih doživetij, luksuznih kratkih počitnic in še mnogo drugega. Zakaj je SelectBox drugačen od drugih daril? – Zaradi načina darovanja! Z darilnim paketom SelectBox obdarovancem podarite nepozabno doživetje po njihovi lastni izbiri. Svobodno lahko izbirajo med pestrim naborom kar 2200 doživetji, zato je SelectBox darilni paket, s katerim zagotovo ne boste zgrešili. Oglejte si pestro ponudbo, ki zajema 30 različnih darilnih paketov in opazujte navdušenje svojih obdarovancev!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.