Oblikovalski nagradni natečaj

Osvoji iPad! Nalepi motiv na majčko, skodelico, značko in nagrada je lahko tvoja. Vse je čisto preprosto, poglej na http://eggotrip.com

ZA KAJ GRE?
Nagradni natečaj, namenjen vsem, željnim privlačnih nagrad znamke Apple. Natečaj poteka takole: oblikuješ svojo sliko, motiv, ilustracijo, besedilo… in ga na spletni strani http://eggotrip.com/natecaj-skrajni-cas/ namestiš na enega od generičnih izdelkov. Izbiraš lahko med majčkami, skodelicami, voščilnicami, priponkami, predpasniki in drugi. Izdelek s svojim motivom dodaš na natečaj in že se poteguješ za nagrade. Vse skupaj ti bo vzelo le nekaj minut, saj je aplikacija na spletni strani enostavna in prijazna za uporabo.
iPod touch, iPod nano in iPod shuffle so nagrade za prva tri mesta po izboru glasovalcev. To pomeni, da lahko vsi tvoji prijatelji glasujejo zate in ti pomagajo k nagradi. Strokovna žirija pa bo izbrala še 3 zmagovalce, ki bodo prav tako prejeli privlačne nagrade (iPad, iPod nano in iPod shuffle).
Torej… kaj čakaš, časa imaš do 26.11.2010? Več na: http://eggotrip.com/natecaj-skrajni-cas/Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.