Oblikovalski nagradni natečaj

Osvoji iPad! Nalepi motiv na majčko, skodelico, značko in nagrada je lahko tvoja. Vse je čisto preprosto, poglej na http://eggotrip.com

ZA KAJ GRE?
Nagradni natečaj, namenjen vsem, željnim privlačnih nagrad znamke Apple. Natečaj poteka takole: oblikuješ svojo sliko, motiv, ilustracijo, besedilo… in ga na spletni strani http://eggotrip.com/natecaj-skrajni-cas/ namestiš na enega od generičnih izdelkov. Izbiraš lahko med majčkami, skodelicami, voščilnicami, priponkami, predpasniki in drugi. Izdelek s svojim motivom dodaš na natečaj in že se poteguješ za nagrade. Vse skupaj ti bo vzelo le nekaj minut, saj je aplikacija na spletni strani enostavna in prijazna za uporabo.
iPod touch, iPod nano in iPod shuffle so nagrade za prva tri mesta po izboru glasovalcev. To pomeni, da lahko vsi tvoji prijatelji glasujejo zate in ti pomagajo k nagradi. Strokovna žirija pa bo izbrala še 3 zmagovalce, ki bodo prav tako prejeli privlačne nagrade (iPad, iPod nano in iPod shuffle).
Torej… kaj čakaš, časa imaš do 26.11.2010? Več na: http://eggotrip.com/natecaj-skrajni-cas/Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.