Oblak ni več selektor

Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Rudi Zavrl je sporazumno prekinil pogodbo s selektorjem članske izbrane vrste Brankom Oblakom.

Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Rudi Zavrl je že povlekel potezo, ki jo je bilo pričakovati po zaupnici na nedavni skupščini krovne nogometne organizacije. Po poročanju komercialne televizijske postaje POP TV je namreč dolgoletni prvi mož NZS sporazumno prekinil pogodbo s selektorjem članske izbrane vrste Brankom Oblakom. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.