Oblak ni več selektor

Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Rudi Zavrl je sporazumno prekinil pogodbo s selektorjem članske izbrane vrste Brankom Oblakom.

Predsednik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Rudi Zavrl je že povlekel potezo, ki jo je bilo pričakovati po zaupnici na nedavni skupščini krovne nogometne organizacije. Po poročanju komercialne televizijske postaje POP TV je namreč dolgoletni prvi mož NZS sporazumno prekinil pogodbo s selektorjem članske izbrane vrste Brankom Oblakom. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.