Obiski učiteljev na tujih univerzah

Univerza v Ljubljani objavlja razpis za študijske obiske visokošolskih učiteljev v letu 2010 na univerzah v tujini, s katerimi Univerza sodeluje na podlagi med-univerzitetnih sporazumov.

Univerza v Ljubljani bo finančno podprla le sodelovanje z visokošolskimi institucijami v naši bližini in tistimi univerzami, s katerimi ne moremo sodelovati v okviru evropskih programov.

Vloge z izmenjave naj vsebujejo:

   1. Izpolnjeno prijavo v slovenskem in 2x v tujem jeziku
   2. Biografijo in izbrano bibliografija v tujem jeziku (najvec 3 strani)
   3. Plan dela v tujem jeziku (najvec ena stran)

Kandidati se lahko prijavijo za obiske na najvec 2 instituciji. Zbrane vloge naj dekani pošljejo Službi za mednarodno sodelovanje, Univerza v Ljubljani, Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana do najkasneje 30.9.2009.

 
 
 
Obrazec PRIJAVNICA v štirih jezikih: 
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.