Ob obisku sprememba prometnega režima

Po poročanju Prometno – informacijskega centra bo zaradi obiska ob uvedbi evra prišlo do zastojev in prepovedi vožnje v okolici Ljubljane.

Zaradi prireditve prepovedana vožnja, ustavitev in parkiranje vseh vozil na Erjavčevi ulici v Ljubljani, od križišča z Igriško do križišča s Prešernovo ulico. Za tovorna vozila katerih največja dovoljena masa presega 7,5 ton pa bo med 15. in 22. uro prepovedan promet med letališčem Brnik in Ljubljano, in sicer na avtocesti Kranj vzhod-Ljubljana, na Celovški cesti v Ljubljani do križišča s Tivolsko in na regionalni cesti Kranj (Labore) – Ljubljana.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.