Ob obisku sprememba prometnega režima

Po poročanju Prometno – informacijskega centra bo zaradi obiska ob uvedbi evra prišlo do zastojev in prepovedi vožnje v okolici Ljubljane.

Zaradi prireditve prepovedana vožnja, ustavitev in parkiranje vseh vozil na Erjavčevi ulici v Ljubljani, od križišča z Igriško do križišča s Prešernovo ulico. Za tovorna vozila katerih največja dovoljena masa presega 7,5 ton pa bo med 15. in 22. uro prepovedan promet med letališčem Brnik in Ljubljano, in sicer na avtocesti Kranj vzhod-Ljubljana, na Celovški cesti v Ljubljani do križišča s Tivolsko in na regionalni cesti Kranj (Labore) – Ljubljana.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.