Zadnje novice

Medkulturna pestrost jubilejne Škisove tržnice

Na vrata trka prvomajski študijski oddih, ko veliko mladih pred prihajajočimi študijskimi obveznostmi pobegne na krajša potovanja v tujino. V maju pa bo v sklopu največje...
Zadnje novice

Majske igre že čez slab mesec

Maj, mesec, ko študentje živijo za Majske igre, se bliža.
Zadnje novice

Nova Zelandija – kaj si ogledati in kako ne bankrotirati?

Kot vsako leto doslej se je tudi v začetku 2017 del ekipe Študentarija odločil pobegniti »ponovoletni depresiji« ter zaledenele ulice Ljubljane zamenjati za kaj lepšega. In...
Zadnje novice

Registracija domene – zakaj, kako, kje?

Še preden pričnemo s podajanjem odgovorov na vprašanja, zastavljena v naslovu prispevka, naj na kratko razložimo, kaj domena sploh je.

Registrske tablice po naročilu – izdelaj svojo tablico!

Registrske tablice s poljubnimi napisi ste verjetno opazili na različnih vozilih, saj so pravi hit. Bi radi naredili tablico z napisom po svoji želji?

Ni komentarjev

Wings for life World run 2017

Tudi v letu 2017 se pripravlja svetovno tekaško tekmovanje pod okriljem fundacije Wings For Life, prav vsa sredstva zbrana od štartnin, pa se bodo namenila raziskavam, ki jih ta fundacija podpira.

Ni komentarjev

SOF 2017: Manj reklam, več oglasov!

Slovenski oglaševalski festival (SOF) med 6. in 7. aprilom ponovno vabi tržno-komunikacijsko in širšo marketinško stroko v Kempinski Palace Portorož.

Ni komentarjev

Športni pozdrav študentom

V sredo, 12. 10. 2016, za vas pripravljajo super športni dogodek, ki bo potekal v študentskem naselju Rožna dolina.

Ni komentarjev

Fitness za študente s 50% popustom

Pridi na trening in postani najboljša verzija samega sebe!

Ni komentarjev

Kako graditi kariero v temeljni znanosti?

20. septembra 2016 ob 9.00 uri, se bo na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani (Večna pot 113, Ljubljana) že drugič odvijal dogodek z naslovom »Znanstveni inkubator – Kako graditi kariero v temeljni znanosti pred, med in po doktorskem študiju?«

Ni komentarjev

Kako shujšati 10kg brez naporov?

Naša ekipa je preizkusila »čarobni« način hujšanja, o katerem govori že cela Slovenija. Preverite kakšni so bili rezultati!

Komentarjev: 11

Jesen trka na vrata in prinaša novosti!

Radi bi te obvestili o uskladitvi bruto urne postavke: v Ur.l. št. 55/2016 je bila objavljena ODREDBA o uskladitvi najnižje urne postavke za opravljeno uro začasnih in občasnih del, ki spreminja dosedanjo najnižjo urno postavko iz 4,50 EUR na 4,53 EUR.

Ni komentarjev

Podočnjaki – zakaj nastanejo podočnjaki in kako jih odstranimo?

Podočnjaki ali temni kolobarji pod očmi so pogosto povezani z utrujenostjo in neprespanostjo, zato so tudi dobri znanci večine študentov. Kako jih odstranimo?

Komentarjev: 3

Prebijmo stekleni strop

Natečaj za izbor motivacijskega sporočila v sklopu projekta EQPOWEREC

Ni komentarjev
INFOSCENA

preveri klubsko dogajanje

Zaposlitve

Največ študentskih del in rednih zaposlitev na enem mestu

Ankete

Glasuj

Prehrana

Študentski boni, dnevni in stalni meniji vseh ponudnikov

Zapiski

stari izpiti, seminarske in plonkci

Forum

Podaj svoje mnenje

Nagradne igre

Sea Star festival

Podarjamo 2 vstopnici za "Hrvaški Exit" oz. Sea Star festival, ki se bo odvijal 26. in 27.5. v Umagu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi "Kje v Umagu se bo odvijal festival Sea Star?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fetch The Vibe pres. Illusion II

Podarjamo 3x1 vstopnico za Fetch The Vibe pres. Illusion II z Matadorjem in Art Departmentom. Izpolni obrazec in v polje za odgovor prilepi link do svojega najljubšega komada glavnih dveh akterjev tokratnega dogodka.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.