Novice na Študentariji

Na Študentariji ne delamo novic, jih pa naredimo privlačnim.

Novice na Študentariji predstavljajo povzetek zanimivh novic iz naše dežele, okolice, športa, znanosti in tehnologije, ter zanimivih in zabavnih dogodkov in pripetljajev. Novice povzemamo z večih domačih in tujih novičarskih portalov, tu pa so še zanimivi članki in reportaže. Na tem mestu boste lahko prebrali tudi naše ekskluzivne intervjuje z mnogimi pomembnimi in zanimivimi sogovorniki s področja estrade, politike, športa in šolstva.
Novost je tudi v tem, da je povzetek novice zapisan na forum, kjer lahko uporabnik direktno komentira novico ali članek. 

Na Študentariji ne delamo novic, jih pa naredimo privlačnim.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.