Novice na Študentariji

Na Študentariji ne delamo novic, jih pa naredimo privlačnim.

Novice na Študentariji predstavljajo povzetek zanimivh novic iz naše dežele, okolice, športa, znanosti in tehnologije, ter zanimivih in zabavnih dogodkov in pripetljajev. Novice povzemamo z večih domačih in tujih novičarskih portalov, tu pa so še zanimivi članki in reportaže. Na tem mestu boste lahko prebrali tudi naše ekskluzivne intervjuje z mnogimi pomembnimi in zanimivimi sogovorniki s področja estrade, politike, športa in šolstva.
Novost je tudi v tem, da je povzetek novice zapisan na forum, kjer lahko uporabnik direktno komentira novico ali članek. 

Na Študentariji ne delamo novic, jih pa naredimo privlačnim.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.