Nov poraz Slovenije

Naša slovenska reprezentanca je doživela nov poraz v kvalifikacijah za EP leta 2008. Tokrat nas je v Minsku premagala reprezentanca Belorusije.

Odigran je bil nov ciklus kvalifikacijskih tekem za nastop na EP v nogometu leta 2008 v Avstriji in Švici. Naši fantje so doživeli nov poraz. Tokrat so bili boljši Belorusi z 4:2. Ob novem porazu se v medijih strokovni poročevalci sprašujejo, če je Slovenija dosegla novo nogometno dno. Zaradi varčevanja z močmi proti Luksemburgu, smo tudi največji nejeverni Tomaži pričakovali zmago ali vsaj točko proti povprečnim Belorusom. Več kot očitno je, da bo potrebno poseči po ukrepih. Izgovarjanja selektorja Oblaka, da je to pač naša realna slika, ne zaležejo več.

Medtem, ko kvaliteta slovenske reprezentance močno upada pa se vrstijo uspehi Katančeve makedonske čete, ki je premagala Andoro z 3:0. Angleže pa so presenetili Hrvatje, ki so zmagali z 2:0.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.