Nov poraz Slovenije

Naša slovenska reprezentanca je doživela nov poraz v kvalifikacijah za EP leta 2008. Tokrat nas je v Minsku premagala reprezentanca Belorusije.

Odigran je bil nov ciklus kvalifikacijskih tekem za nastop na EP v nogometu leta 2008 v Avstriji in Švici. Naši fantje so doživeli nov poraz. Tokrat so bili boljši Belorusi z 4:2. Ob novem porazu se v medijih strokovni poročevalci sprašujejo, če je Slovenija dosegla novo nogometno dno. Zaradi varčevanja z močmi proti Luksemburgu, smo tudi največji nejeverni Tomaži pričakovali zmago ali vsaj točko proti povprečnim Belorusom. Več kot očitno je, da bo potrebno poseči po ukrepih. Izgovarjanja selektorja Oblaka, da je to pač naša realna slika, ne zaležejo več.

Medtem, ko kvaliteta slovenske reprezentance močno upada pa se vrstijo uspehi Katančeve makedonske čete, ki je premagala Andoro z 3:0. Angleže pa so presenetili Hrvatje, ki so zmagali z 2:0.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.