Nov Krizsov album

IZ Soundchain recordsa prihaja priporočilo za glasbeni album, ki bo prav gotovo navdušil ljubitelje elektro glasbe v teh poletnih dneh.

Novi solo projekt dobrega znanca slovenskih plesišč katerega večina pozna pod psevdonimom Krizs se imenuje The Sunquake. ®e prva izdaja pa napoveduje kvalitetno in sodobno produkcijo. SCR006 – The Sunquake – Ocean Journey EP je glasbeno potovanje sestavljeno iz štirih funky minimal in elektro house skladb, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne poslušalce. Izdaja je sestavljena iz štiri skladb, izmed katerih je eno priredbo prispeval še en slovenski talent, Edin Chuturic.

Skladbe z albuma lahko poslušate na www.sidechainrecords.com/releases.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.