Nov Krizsov album

IZ Soundchain recordsa prihaja priporočilo za glasbeni album, ki bo prav gotovo navdušil ljubitelje elektro glasbe v teh poletnih dneh.

Novi solo projekt dobrega znanca slovenskih plesišč katerega večina pozna pod psevdonimom Krizs se imenuje The Sunquake. ®e prva izdaja pa napoveduje kvalitetno in sodobno produkcijo. SCR006 – The Sunquake – Ocean Journey EP je glasbeno potovanje sestavljeno iz štirih funky minimal in elektro house skladb, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne poslušalce. Izdaja je sestavljena iz štiri skladb, izmed katerih je eno priredbo prispeval še en slovenski talent, Edin Chuturic.

Skladbe z albuma lahko poslušate na www.sidechainrecords.com/releases.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.