Noro brucovanje v Ljubljani

Šestega decembra se je v treh halah na Gospodarskem razstavišču znova odmevno in uspešno odvilo največje vseslovensko brucovanje Bruc06.

6. decembra, se je v treh halah na Gospodarskem razstavišču znova odmevno in uspešno odvilo največje vseslovensko brucovanje Bruc06, ki ga že tradicionalno organizira Zavod K6/4 v okviru družine ŠOU v Ljubljani. V osmih urah so se na 6.000 m2 okoli 6.000 – predvsem mladim – obiskovalcem predstavili številni domači in tuji priznani glasbeni izvajalci in dj-ji. Znana sta tudi Naj Bruc in Brucka.

Bruc si že vrsto let s kakovostnim in pestrim glasbenim programom ter vsakoletno množično udeležbo pridobiva status največje pokrite tradicionalne koncertne prireditve v Sloveniji, kar se je s sinočnjim dogajanjem in z okoli 6.000 obiskovalci znova potrdilo. V treh halah [A, A2 in C], na treh ločenih in vsebinsko različnih prizoriščih, so nastopili številni domači in tuji izvajalci, ki so zadovoljili takorekoč vse glasbene okuse.

Namen prireditve je že vrsto let zabavno druženje in spoznavanje mladih iz vse Slovenije, predvsem študentov, željnih dobrega glasbenega programa. Tokrat pa je bil poseben del programa brucovanja namenjen tudi izboru Naj Bruca in Brucke, ki sta ga zasnovala in vodila Slon in Sadež.

Med okoli tridesetimi prijavljenimi bruci sta bila po številnih zabavnih izzivih in tekmovanjih najbolj iznajdljiva in prepričljiva Tanja Pepelnik iz Prebolda in Brane Ban iz Novega Mesta. Prejela sta številne nagrade [potovanja, jezikovne in športne tečaje, vrednostni bon za nakup oblačil, letno vstopnico za Klub K4 itd.], obenem pa sta se zavezala, da bomo lahko njuno brucovsko življenje, študij in dogodivščine, ki se jima z nazivom “Naj Bruc/Brucka” obetajo, tekom leta tudi spremljali.

V hali A2 in A so nastopili Nude, Kingston, Mi 2, Dan D, Gušti in Polona, Slon in Sadež, ki sta dogodek tudi povezovala, Kocka, Kut Gas, Avven, Tribute 2 Love in Turbo Angels. V hali C pa je za elektronsko glasbo poskrbel Klub K4 s svojimi gosti: Zero [HR], Disko Don vs. EB King [ScienceOfUse], Plasty [Sintetika], Zhe [Codeep], HouseWife, za vizualje pa je poskrbel Dekaos.

Pri organizatorju Zavodu K6/4, ki deluje pod okriljem družine ŠOU v Ljubljani, so z obiskom in nastopajočimi zadovoljni in že razmišljajo o prihodnjem brucovanju, še prej pa je zanje na vrsti delovanje Kluba K4 s celoletnim pisanim programom in s številnimi, tudi mednorodno priznanimi, gosti. Obenem pa bodo poskrbeli tudi za to, da bomo tekom leta izvedeli kaj več o letošnjem Naj Brucu in Naj Brucki ter o njunem brucovskem življenju, zabavah in študijskih uspehih.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.