Nič več bonov!

Za subvencionirano študentsko prehrano kmalu ne bomo več potrebovali bonov, saj se bomo lahko identificirali kar z mobilnim telefonom.

Študentska organizacija Slovenije je danes predstavila prenovo sistema subvencionirane študentske prehrane, ki bo študentom bolj prijazen, dostopen ter enostaven za uporabo in bo omogočal podroben nadzor in analize sistema. Danes je bila tudi podpisana pogodba s podjetjem Margento storitve d.o.o., ki je bil izbran kot najustreznejši ponudnik. Na podlagi pogodbe je določen tudi začetek testnega obdobja, ki se začne 1. decembra 2009. V prvi fazi testnega obdobja bodo najprej postopoma vključeni vsi študenti Univerze na Primorskem in tudi študenti ostalih visokošolskih zavodov na območju, ki ga pokriva Študentska organizacija Univerze na Primorskem (Nova Gorica, Sežana, Koper Izola, Ajdovščina, Portorož).

Na javni razpis za prenovo sistema subvencionirane študentske prehrane (SŠP), ki je bil 27. marca 2009 objavljen v Uradnem listu RS št. 23/2009 in na spletni strani Študentske organizacije Slovenije (ŠOS), sta se prijavila dva izvajalca, ki sta zagotavljala, da sta sposobna izvedbe sistema z uporabo mobilnega telefona kot identifikacijskega sredstva. Razpisna komisija je na podlagi prejetih ponudb in konkurenčnega dialoga Predsedstvu ŠOS predlagala najustreznejšega ponudnika, in sicer podjetje Margento storitve d.o.o.. Z omenjenim podjetjem je ŠOS danes podpisal pogodbo o izvedbi in vzpostavitvi novega sistema SŠP.

Na podlagi pogodbe je določen tudi začetek testnega obdobja, ki se začne 1. decembra 2009 in bo trajalo petnajst mesecev. V prvi fazi testnega obdobja bodo v sistem najprej postopoma vključeni vsi študenti Univerze na Primorskem in tudi študenti ostalih visokošolskih zavodov na območju, ki ga pokriva Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) (Nova Gorica, Sežana, Koper Izola, Ajdovščina, Portorož). Kasneje se bodo v sistem postopoma vključevali tudi študenti Univerze v Mariboru in Univerze v Ljubljani.

Prenovljen sistem subvencionirane študentske prehrane, ki bo zamenjal dosedanji zastarel sistem študentskih bonov, bo uporabniku bolj prijazen, dostopen ter enostaven za uporabo (odprava čakalnih vrst ob nakupu bonov, odprava vnaprejšnjega kupovanja bonov, študentu omogočena sprotna izbira mesta prehranjevanja, možnost uporabe subvencije tudi izven kraja matičnega visokošolskega zavoda). Nov sistem bo deloval na principu mobilnega telefona, s katerim bo študent izkazal svojo upravičenost do subvencije.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.