Nepozabna avantura filmskega ustvarjanja – prvi MUVIT/6×60!

Si želiš nepozabne filmske avanture polne izziva?

Te film navdušuje, poznaš pa ravno dovolj ljudi, s katerimi se lahko lotiš izziva in se poteguješ za denarne nagrade, ki pridejo vsakem filmarju prav? Če je odgovor da, sestavi ekipo in vas prijavi na prvi filmski maraton ustvarjanja kratkih filmov Muvit/6×60! Maraton bo potekal od 18. do 21. avgusta 2014 v Radovljici.

Prijave že potekajo preko spletne strani: http://muvit6x60.com/, kjer je tudi več informacij.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.