Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Neonsko obarvani ExcessDNite ponovno presenetil na novi lokaciji

Ekskluzivna zabava ExcessDNite je tudi letos presegla pričakovanja elitnih gostov. Ta četrtek se je odvila na izvirni lokaciji, v zapuščeni hali ljubljanskega Litostroja, ki se je posebej za to priložnost spremenila v edinstven party prostor za VIP goste.

Lokacija zabave je vse do zadnjega ostala skrivnost. ExcessDNite je namreč znan po tem, da vedno odkrije nov, še neznan prostor za zabavo in s tem ustvarja nove trende. Predlani je presenetil v Tobačni, lansko leto pa so se gostje prvič zabavali v Slovenijalesu, ki je od takrat postal priljubljen prostor za ekskluzivne dogodke. Letos se je tovarniška hala Litostroja prvič spremenila v urbano džunglo.

Na ExcessDNite, ki je širši javnosti znan kot zabava zaprtega tipa, tudi letos ni manjkalo zvezdnikov slovenske estrade. Zabave so se udeležili Tim Kores in Toni Petrovič iz In&out, najbolj vroče fantovske skupine ta hip, Tina Gaber, Nina Šušnjara, Neisha, Manca Špik, Manja Plešnar, Peter Poles, Trkaj, Nina Pušlar, Anže Zalar, Špela Grošelj, Maja Raspopovič, Alya, Dragan Bulič in drugi ljubitelji zeliščnega likerja, ki so uživali v koktajlih Jäger Fresh in Jäger Q.

Ko so ugasnile luči in so prostori zažareli v oranžnem neonu, je elitne goste najprej pozdravil Alex Cvetkov, ki je poskrbel za nekoliko trše techno zvoke, sledil pa mu je eden vodilnih slovenskih house didžejev DJ Spinne.

Zvezdi večera sta bila Sunnery James in Ryan Marciano, ta hip najbolj vroč elektronski dvojec. Sunnery James in Ryan Marciano sta v sklopu svoje turneje ta teden nastopala že v Las Vegasu, nato v Istanbulu, od tam pa sta priletela neposredno na ExcessDNite v Ljubljano. Litostrojeva hala se je tresla v ritmih funky housea in odsevala v svetlobnih učinkih, nastop didžejev pa so popestrile tudi vroče plesalke. Za nami je torej še ena ExcessDNite zabava, naslednja pa sledi jeseni. Kje točno se bo zabava odvijala, pa seveda ostaja skrivnost.

Vse fotke z dogodka pa si lahko že ogledate v fotogaleriji.