Natečaj in PR BEAT

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi pripravlja v oktobru mednarodni kongres, kjer bodo gostili študente različnih evropskih držav in spoznavali stroko odnosov z javnostmi.

Kongres PR Beat bo potekal med 5. in 10. oktobrom 2009 v Ljubljani in na Primorskem. Namen kongresa je približati prakso odnosov z javnostmi udeležencem s poudarkom na mednarodnem komuniciranju. Hkrati pa želimo na zabaven način pridobiti kar se da veliko znanja. V okviru kongresa bo potekal tudi natečaj.

Na festivalu Zlati boben bo letos prvič potekalo posebno tekmovanje na področju odnosov z javnostmi, kjer bo poseben del tekmovanja posvečen tudi študentom. Na natečaju lahko sodelujejo študentje iz vseh članic EU in tudi drugih držav sveta, še posebej pa vabijo k sodelovanju tudi slovenske študentke in študente.

Tema letošnjega študentskega natečaja je »What is PR?«, tekmujete pa lahko z video posnetki. Dolgi so lahko največ dve minuti, posredujte pa jih najkasneje do 17. septembra 2009. Ker šteje sama kreativna ideja, so lahko posneti z mobilnimi telefoni, kamerami ali katerimikoli drugimi sredstvi. Svoj video nato naložite na spletni portal You Tube, povezavo pa skupaj s svojimi osebnimi podatki posredujete Maši Grabnar na elektronski naslov masa.grabnar@goldendrum.com. Vsi prispeli video posnetki bodo objavljeni tudi na spletni strani Zlatega bobna.

Izmed njih pa bo žirija izbrala 10 najboljših posnetkov, ki bodo predstavljeni na festivalu. ®irija bo vnaprej izbrala posnetke, najboljšim trem bo omogočila udeležbo na festivalu Zlati boben, zmagovalec pa bo prejel enkratno nagrado. Ta bo šolnina za podiplomski študij na švicarski univerzi Lugano v vrednosti 8000 SFR.

Nedvomno je ta natečaj izjemna priložnost za vse, ki bi drugim radi pokazali kaj je za vas PR, zato hitro vzemite svoje kamere in ne pozabite, da je 17. september vaš dan. Se vidimo na Zlatem bobnu!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect