Napovednik dogodkov na Študentariji

Klubski dogodki, koncerti, festivali, brucovanja, študentski dogodki, nagradne igre in še kaj – vse v naši Infosceni.

Te zanima kaj se dogaja ta mesec v tvojem priljubljenem klubu? Kje bo naslednji dober koncert, ki ga ne smeš izpustiti? V petek se ti žura, pa še ne veš točno kje se kaj dogaja? Ti finančno stanje kdaj ne dopušča nakupa vstopnice za koncert, za katerega pa veš, da bo odličen?

Imamo rešitev za vse!

V naši Infosceni te čaka najbolj ažuren napovednik dogodkov za mlade. Ne bo ti treba brskati med kopico podatkov, saj verjamemo, da tudi tebe ne zanima kdaj bo naslednji čebelarski sejem, kar je ponavadi težava pri podobnih napovednikih dogodkov, saj vsebujejo preveč informacij. Naš napovednik dogodkov je osredotočen samo na zabavo za mlade, torej na koncerte, žure, festivale in klubske dogodke.

Iskanje po klubih
Z nami sodelujejo vsi najbolj popularni klubi po Sloveniji in zato smo lahko omogočili tudi iskanje po samih klubih. V kolikor te torej zanima samo to, kaj se dogaja ta mesec na Metelkovi lahko v parih sekundah najprej pregledaš ponudbo Gala Hale in v kolikor ti dogodki ne ustrezajo v meniju klikneš na Channel Zero ali Menzo pri koritu ter imaš v hipu pregled nad celotnim dogajanjem na Metelkovi. Seveda lahko pri vsaki napovedi preveriš tudi podrobnosti, saj je večina opremljena tudi s slikami nastopajočih, podrobnem opisu dogodka, cenami vstopni, kmalu pa bo omogočen tudi nakup vstopnic preko spleta.
Iskanje po datumu

Tu ni potrebno izgubljati besed – izberi datum, ki te zanima in najdi nekaj zase ter uživaj! Mogoče sploh nisi vedel/a, da bo ta petek v Bachusu potekalo finale izbora najboljše Go-Go plesalke in plesalca. Zdaj veš!

Nagradne igre

V sodelovanju z organizatorji dogodkov radi obiskovalce Študentarije razveselimo z brezplačnimi vstopnicami za kakšen dober koncert ali žur. Od tebe ne bomo zahtevali kaj preveč – le poslan mail s podatki in odgovorom na kakšno vprašanje. Veliko ljudi si misli, da je v takšnih nagradnih igrah nemogoče kaj zadeti. Če poskusiš parkrat ti enkrat zagotovo uspe! Trenutno potekajo nagradne igre za Armin van Buurena, kar tri dogodke v Inboxu, K4 in tudi par koncertov. Nagradne igre so stalno v teku, zato kar preverjaj napovednik in vsake toliko bo nagradna igra ravno pri dogodku, ki zanima tudi tebe.
Brezplačen vpis dogodkov

Če poznaš kakšen dogodek, ki ga ne opaziš v našem napovedniku ali pa si ga celo sam/a organiziral/a, nam ga seveda lahko pošlješ po mailu na infoscena@studentarija.net ali pa uporabiš obrazec na Infosceni, s pomočjo katerega nam lahko enostavno posreduješ napovednik dogodka.

Veselo žuranje in čimveč uspehov pri naših nagradnih igrah!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.