Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Največje celjsko brucovanje ni zaustavila niti lažna bomba

Minulo soboto so celjski študenti napolnili dvorano Celjskega doma. Klub študentov občine Celje je namreč že sedmo leto zapored organiziral tradicionalno brucovanje KŠOC BRUC, ki je bilo razprodano.

Za eksplozijo glasbe in nore zabave so poskrbele slovenske glasbene skupine Aperion, Mi2 in Poweršok. Vsi bruci in brucke so bili »krščeni« in so dali zaprisego. Potekale so tudi različne zabavne igre s privlačnimi nagradami.

Obiskovalci so bili z dogodkom zadovoljni, kar se med drugim kaže tudi v pohvalah na socialnih omrežjih. Ozračje Celjskega doma je ogrel DJ Kuky, vroče vzdušje je ustvarila skupina Aperion, eksplozija večera so bili »dečki s Sotle« – skupina Mi2, za bombastičen konec pa je poskrbela skupina Poweršok. Ker je bil dogodek namenjen predvsem svežim študentom, ni šlo brez krsta in zaprisege brucev in bruck, izbora »Naj bruca in brucke« ter zabavnih iger s privlačnimi nagradami.

Največje celjsko brucovanje ni ustavila niti lažna bomba, ki naj bi bila podtaknjena v dvorani.  So pa BOMBAstično vzdušje ustvarile nastopajoče skupine in vsi obiskovalci, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.