Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Največja slovenska odprava na Nature One

Nature One je eden izmed največjih evropskih elektronskih festivalov, ki vsako leto privabi večglavo množico v zapuščeno raketno bazo Pydna v Nemčiji.

Letošnje leto se kar polni z obletnicami največjih glasbenih festivalov – imena kot so Tomorrowland, Snowbombing, Time Warp ter Nature One so že ali pa še bodo praznovali okroglo število partyžurerjev, ki so predani takim dogodkom in ki se z veseljem predajo glasbenemu popotovanju. Prav Nature One bo letos počastil vse svoje oboževalce s praznovanjem kar okrogle dvajsete obletnice.

Oboževalci kakovostne glasbe se bodo kar tri dni med prvim in tretjim avgustom predajali glasbeni poslastici, ki jo letos prirejajo. Scenska dovršenost in izpopolnjenost neverjetnega lineupa je tisto, kar spravi množico glasbenih ljubiteljev vsako leto v Nemčijo in ki postanejo del neverjetnega žuranja na idilični party lokaciji.

Cele tri dni bodo bazo pregrevala vrhunska imena – švedski Axel Christofer bolj znan kot Axwell, domači šopek DJ-jev kot so Paul van Dyk, ATB, Sven Väth, britanski Carl Cox, Ferry Corsten in ostali ter neverjetni slovenski producent in DJ Beltek, ki v tujini žanje neverjetne uspehe.

Letošnja slovenska odprava na Nature One bo še posebej nepozabna – že to, da bomo v Nemčijo peljali avtobus, ki bo poln zabave željnih partyživali je dovolj velik razlog, da se nam pridružite in vidite kaj pravzaprav drži skupaj Nature One že okroglih dvajset let. Tako boste tudi dobili kopico razlogov zakaj naj vam ta festival postane kar tradicionalna odprava – odlična glasba, scenska vrhunskost, izpiljen lineup in obiskovalci, ki bodo po koncu festivala vaši prijatelji in partnerji v partyzločinu tega leta.

Več o paketu si lahko ogledate na http://gnp.si/natureoneponudba