Najhitrejši pisec SMS na svetu

Ostrozobate piranhe iz rodov serrasalmus in pygocentrus so najbolj divje ribe na svetu. V resnici le redko napadejo človeka. V kolikem času bi vi napisali ta stavek na vašega mobilca?

16-letni singapurski šolar je postavil nov svetovni rekord v pisanju kratkih mobilnih sporočil (SMS). Organizatorji so mu za nalogo v hitrem pisanju dali stavek: “Ostrozobate piranhe iz rodov serrasalmus in pygocentrus so najbolj divje ribe na svetu. V resnici le redko napadejo človeka”. Ta zapleten stavek s 160 črkami je Singapurec na svojem mobilnem telefonu napisal v 41,52 sekunde, kar je za sedem desetink hitreje od prejšnjega rekorda, ki ga je dosegel nek Američan. Za dosežek, ki bo vpisan v Guninessovo knjigo rekordov, ima mladenič za seboj veliko vadbe. Svojim prijateljem in družini je namreč na mesec napisal več kot tisoč SMS sporočil. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.