Najhitrejši pisec SMS na svetu

Ostrozobate piranhe iz rodov serrasalmus in pygocentrus so najbolj divje ribe na svetu. V resnici le redko napadejo človeka. V kolikem času bi vi napisali ta stavek na vašega mobilca?

16-letni singapurski šolar je postavil nov svetovni rekord v pisanju kratkih mobilnih sporočil (SMS). Organizatorji so mu za nalogo v hitrem pisanju dali stavek: “Ostrozobate piranhe iz rodov serrasalmus in pygocentrus so najbolj divje ribe na svetu. V resnici le redko napadejo človeka”. Ta zapleten stavek s 160 črkami je Singapurec na svojem mobilnem telefonu napisal v 41,52 sekunde, kar je za sedem desetink hitreje od prejšnjega rekorda, ki ga je dosegel nek Američan. Za dosežek, ki bo vpisan v Guninessovo knjigo rekordov, ima mladenič za seboj veliko vadbe. Svojim prijateljem in družini je namreč na mesec napisal več kot tisoč SMS sporočil. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.