Najboljši zajtrk

Hitra in proteinsko bogata priprava zajtrka.

Najprej v hladilniku poišèite jogurt s 3,2% mleène mašèobe. Jogurti z manj mleène mašèobe so pri konèni jedi, ki jo pripravljamo, docela neuporabni, saj se nekatera prehrambena dopolnila v njih ne topijo oziroma le delno. Nato smo jogurt s hitrim, a preciznim gibom odprli brez zavr¾ene kaplijce. Fenomenalno! Nato kolièino tetrapaka zlijemo v za to namenjeno skodelico. Sedaj pa prihaja te¾avno opravilo… V shrambi poišèemo svoje priljubljene ¾itarice in jih, enako kot prej, odprimo s hitrim, a preciznim gibom. Ali pa uporabimo škarje. No, sedaj poišèemo še jedilno ¾lico. Ko imamo ta pribor neprecenljive vrednosti v rokah, lahko zaènemo vsipavati kosmièe v skodelico z jogurtom, a pazljivo, tukaj se najveèkrat dogajajo napake! V skodelico natrosimo za pest kosmièev in jih umešamo z ¾lico. Postopek ponovimo dokler se nam ne zdi jed prebavljiva in ne preveè tekoèa. Dodamo sladkor po okusu. Tako, kosmièi a’la Sebastian so pripravljeni. Naj vam tekne!

Made by SebaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.