Nagrajujemo z Žurom z razlogom

V soboto 30. avgusta bo Si.mobil v ljubljanskem parku ponovno gostil brezplačno zabavo z DJ Umekom. Ob tej priložnosti ®ur z razlogom našim uporabnikom podarja 7 majic.

®ur z razlogom, že tradicionalni zaključek šolskih počitnic in poletne festivalske sezone z dobrim namenom, bo tudi letos namenjen spodbujanju SMS donatorstva in socialnega čuta pri mladih ter pomoči humanitarnim organizacijam. Prejemnik donacij bo ponovno Društvo Beli obroč, novost pete izvedbe pa je selitev dogajanja na zelenico za bazenom, tako imenovano Pasjo raven, kjer boste lahko plesali med 17. in 23. uro.

Ob tej priložnosti ®ur z razlogom našim uporabnikom podarja 7 majic za katere se lahko potegujete do 25. avgusta. Odgovorite na kateri lokaciji bo letošnji brezplačni party ®ur z razlogom z DJ Umekom:
a.) na Dvornem tgu v centru Ljubljane
b.) na Jakopičevem sprehajališču v parku Tivoli, tako kot prejšnja leta
c.) na lokaciji Pasja raven ob bazenu Tivoli v parku Tivoli
d.) na sprehajališču pod Tivolskim gradom v parku Tivoli

Pravilni odgovor z vašimi kontaktnimi podatki pošljite na email naslov nagradna@studentarija.net najkasneje do 25.8.2008.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.