Nagrajujemo z Žurom z razlogom

V soboto 30. avgusta bo Si.mobil v ljubljanskem parku ponovno gostil brezplačno zabavo z DJ Umekom. Ob tej priložnosti ®ur z razlogom našim uporabnikom podarja 7 majic.

®ur z razlogom, že tradicionalni zaključek šolskih počitnic in poletne festivalske sezone z dobrim namenom, bo tudi letos namenjen spodbujanju SMS donatorstva in socialnega čuta pri mladih ter pomoči humanitarnim organizacijam. Prejemnik donacij bo ponovno Društvo Beli obroč, novost pete izvedbe pa je selitev dogajanja na zelenico za bazenom, tako imenovano Pasjo raven, kjer boste lahko plesali med 17. in 23. uro.

Ob tej priložnosti ®ur z razlogom našim uporabnikom podarja 7 majic za katere se lahko potegujete do 25. avgusta. Odgovorite na kateri lokaciji bo letošnji brezplačni party ®ur z razlogom z DJ Umekom:
a.) na Dvornem tgu v centru Ljubljane
b.) na Jakopičevem sprehajališču v parku Tivoli, tako kot prejšnja leta
c.) na lokaciji Pasja raven ob bazenu Tivoli v parku Tivoli
d.) na sprehajališču pod Tivolskim gradom v parku Tivoli

Pravilni odgovor z vašimi kontaktnimi podatki pošljite na email naslov nagradna@studentarija.net najkasneje do 25.8.2008.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.