Nagrajenci prejeli CD

Nagradna igra Študentarije in Disconautice je končana, izžrebali pa smo kar 7 srečnežev, ki bodo po pošti prejeli glasbeni CD.

Nagrado bodo tokrat prejeli Sabina K. iz Krškega, Metka J. iz Divače, Petra N., Lea Š., Luka L., Martin ®. in Dejan J., vsi iz Ljubljane. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje.

Vsem ostalim želimo več sreče prihodnjič, še enkrat pa vas vse skupaj vabimo na brezplačni ustvarjalni open airfestival DiscoNautica 08 – Orto Smart Music Getaway, ki bo konec tega tedna v Kopru. Ob množici didžejev iz regije vas tokrat čakajo tudi mojstri, kot so Sharam (Deep Dish), Moonbootica, M.I.K.E., Paolo Martini, Paco Osuna in Ian Pooley.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.