Nagrajenci prejeli CD

Nagradna igra Študentarije in Disconautice je končana, izžrebali pa smo kar 7 srečnežev, ki bodo po pošti prejeli glasbeni CD.

Nagrado bodo tokrat prejeli Sabina K. iz Krškega, Metka J. iz Divače, Petra N., Lea Š., Luka L., Martin ®. in Dejan J., vsi iz Ljubljane. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje.

Vsem ostalim želimo več sreče prihodnjič, še enkrat pa vas vse skupaj vabimo na brezplačni ustvarjalni open airfestival DiscoNautica 08 – Orto Smart Music Getaway, ki bo konec tega tedna v Kopru. Ob množici didžejev iz regije vas tokrat čakajo tudi mojstri, kot so Sharam (Deep Dish), Moonbootica, M.I.K.E., Paolo Martini, Paco Osuna in Ian Pooley.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.