Nagrajenci prejeli CD

Nagradna igra Študentarije in Disconautice je končana, izžrebali pa smo kar 7 srečnežev, ki bodo po pošti prejeli glasbeni CD.

Nagrado bodo tokrat prejeli Sabina K. iz Krškega, Metka J. iz Divače, Petra N., Lea Š., Luka L., Martin ®. in Dejan J., vsi iz Ljubljane. ®rebanje med vsemi prispelimi odgovori je potekalo z naključno računalniško izbiro s seznama sodelujočih v nagradni igri, ki so pravilno odgovorili na vprašanje.

Vsem ostalim želimo več sreče prihodnjič, še enkrat pa vas vse skupaj vabimo na brezplačni ustvarjalni open airfestival DiscoNautica 08 – Orto Smart Music Getaway, ki bo konec tega tedna v Kopru. Ob množici didžejev iz regije vas tokrat čakajo tudi mojstri, kot so Sharam (Deep Dish), Moonbootica, M.I.K.E., Paolo Martini, Paco Osuna in Ian Pooley.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.