Nagradna igra – zadeni 2 vstopnici!

Kakšno je umetniško ime pevke skupine Karma?
a) Lana
b) Tara
c) Maja

Sodelujte v nagradni igri Študentarije v sodelovanju s Factory. Odgovorite na nagradno vprašanje in lahko ste dobitnik ali dobitnica 2 brezplačnih vstopnic za nastop hrvaške skupine Karma, 13.04.2007 – Factory (Ljubljana).

Kako je ime pevki skupine Karma?
a) Lana
b) Tara
c) Maja

Pravilni odgovor pošljite na email nagradna@studentarija.net najkasneje do 11.04.2007. Pripišite vaše osebne in kontaktne podatke. Izžrebanec dveh brezplačnih vstopnic bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen. V nagradni igri lahko sodelujejo le POLNOLETNI!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.