Nagradna igra – zadeni 2 vstopnici!

Kakšno je umetniško ime pevke skupine Karma?
a) Lana
b) Tara
c) Maja

Sodelujte v nagradni igri Študentarije v sodelovanju s Factory. Odgovorite na nagradno vprašanje in lahko ste dobitnik ali dobitnica 2 brezplačnih vstopnic za nastop hrvaške skupine Karma, 13.04.2007 – Factory (Ljubljana).

Kako je ime pevki skupine Karma?
a) Lana
b) Tara
c) Maja

Pravilni odgovor pošljite na email nagradna@studentarija.net najkasneje do 11.04.2007. Pripišite vaše osebne in kontaktne podatke. Izžrebanec dveh brezplačnih vstopnic bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen. V nagradni igri lahko sodelujejo le POLNOLETNI!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.