Nagradna igra – zadeni 2 vstopnici!

Kakšno je umetniško ime pevke skupine Karma?
a) Lana
b) Tara
c) Maja

Sodelujte v nagradni igri Študentarije v sodelovanju s Factory. Odgovorite na nagradno vprašanje in lahko ste dobitnik ali dobitnica 2 brezplačnih vstopnic za nastop hrvaške skupine Karma, 13.04.2007 – Factory (Ljubljana).

Kako je ime pevki skupine Karma?
a) Lana
b) Tara
c) Maja

Pravilni odgovor pošljite na email nagradna@studentarija.net najkasneje do 11.04.2007. Pripišite vaše osebne in kontaktne podatke. Izžrebanec dveh brezplačnih vstopnic bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen. V nagradni igri lahko sodelujejo le POLNOLETNI!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.