Nagradna igra za naše uporabnice

Študentarija in podjetje Dancequake organizirata nagradno igro za vse naše uporabnice, v kateri bomo tistim najbolj srečnim za Dan žena podarili modne ženske torbice in denarnice znamke Poodlebag®.

NAGRADNA IGRA

Za sodelovanje v nagradni igri morate izpolniti nagradno vprašanje, ki ga najdete na kuponih v trgovini Extra Fashion na Miklošičevi 36 v Ljubljani. Na kupon vpišete tudi svoje osebne podatke ter uporabniško ime in email, s katerim ste prijavljeni na portal Študentarija.

Kuponi bodo v trgovini na voljo do 6. marca 2009, 8. marca pa bomo na portalu objavili imena nagrajenk, ki jih bomo za njihov praznik razveselili s sledečimi darili:

1. nagrada 2. nagrada 3. nagrada
Torbica Friday Bronze                             Torbica Saturday Leo                       Denarnica Bronze

Tolažilne nagrade pa bo prejelo prvih 24 uporabnic, ki bodo sodelovale v nagradni igri in ki ne bodo osvojile nobene od nagrad. Njim bomo podelili 10% popust na vse izdelke Poodlebag v trgovini Extra Fashion. Naj se nagradna igra torej začne!

KONCEPT POODLEBAG®

Genialna modna kultura torbic, za ekspresivne ljudi, ki so mladi po srcu in si upajo nekaj več.

Kolekcija je sestavljena iz sedmih modelov torbic, ki so poimenovani po dnevih v tednu. Vsakemu dnevu in vsaki priložnosti je namenjena druga torbica.

Aktualna kolekcija funkyline Leo je začrtala novo smer trenda trenutne mode. Izzivalne roza torbice z dodatkom umetnega kožuščka so želje vsake privrženke aktualne mode, ki da nekaj nase.

Podoba znamke je v celoti zaključena s komplementarnimi dodatki (accessories). Produkti, kot so torbica za pas, potovalni kovček, kozmetične torbice, torbice za očala in več, torbice za mobilne telefone in denarnice, so enakega dizajna in barv kot osnovna kolekcija torbic. V trgovinah pa lahko najdete tudi že devet različnih pasov, v marcu bodo kolekcijo poodlebag dopolnile tudi izzivalne in seksi majice.

Z inovativnimi dizajni, ki jih do zdaj še ni bilo moč zaslediti na slovenskem trgu, želi Poodlebag popestriti svet torbic in mode.

Dancequake d.o.o. – Zastopnik blagovne znamke Poodlebag®

TRGOVINA EXTRA FASHION – Miklošičeva 36, Ljubljana

Extra je extra!

Je kolekcija, oblačil, obutve in modnih dodatkov za mlada, energična  in extravagantna dekleta, ki si želijo biti drugačna, samosvoja in tisto kar resnično tudi so. V trgovini lako najdete modna in udobna oblačila, nakit, torbice poodlebag® in druge modne dodatke, brez katerih izgled ne bi bil popoln. Poudarek na kvaliteti nenehno povečuje priljubljenost trgovine, za to pa pravtako skrbijo pevka Brigita Šuler in skupina Sexplosion, katere Extra fashion sponzorira. Če si želite obleči od glave do peta in postati extra, je obisk trgovine obvezen.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.