Nagradna igra za naše uporabnice

V sodelovanju z agencijo Supra Travel in RNB Confusion-om bomo 5 naših uporabnic brezplačno popeljali na Spring break v Kanegro!

Supra Travel Kanegra Party Village bo tudi letos prava žurerska bomba pomladnih počitnic. Vsi partyzani bomo prve morske sončne žarke lovili aprila 2010 na legendarni vseslovenski Springbreak destinaciji – v Kanegri.

Letos se bo Kanegra predstavila v še boljši podobi, saj bomo celotno naselje spremenili v Party Village. Naši animatorji bodo skupaj z vami jutro začeli z aerobiko, čez dan pa poskrbeli za razne športne in zabavne igre. Dnevno kuliranje bo dogajalo v Beach Lounge Baru, kjer nas bodo s sexy ritmi razvajali Supra Dj-i. Mimogrede, ste se že kdaj učili masaže na soncu…?

Zvečer se bo dogajanje preselilo v diskoteko, kjer nas vsak večer čaka zabava do jutra, z gogo plesalkami in Supra hostesami.

Pridružite se tisoč mladim, ki bodo prve poletne dni preživeli z nami… V edinem pravem vseslovenskem Party Villagu.

 
NAGRADNA IGRA
 
Vse kar morate storiti je, da pošljete email z naslovom "RNB confusion" na nagradna@studentarija.net, pripišete svoje kontaktne podatke in sodelujete v žrebu za brezplačno 2-dnevno potovanje na ekskluzivni Kanegra Party Village! Nagradna igra se zaključi 28.2.2010, nagrajenke pa bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščene po emailu. Zažurajte na Spring breaku popolnoma zastonj!
 

Več o Kanegra Party Village-u pa izveste na tej povezaviKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.