Nagradna igra TOO LATE je zaključena

Izbrali smo najbolj izvirna izgovora, nagrajenca pa bosta prejela uro po svoji izbiri.

Srečna nagrajenca sta Copacabana in Artefix, ki sta prepričala z izgovoroma:
Copacabana: Uro so mi ukradli, zraven pa še občutek za čas! 
Artefix: ‘Zamudila sem, ker sem sanjala nogometno tekmo..Saj bi prišla točno, a kaj ko so bili podaljški.‘ 
Nagrajenca bosta prejela vsak po eno uro, katero sta si sama zaželela. Obema iskreno čestitamo in jima z novo pridobitvijo želimo čim manj zamujanja. Vse ostale pa pozivamo, da se registrirajte na HOOD design store, saj boste med prvimi obveščeni o akcijah, novostih, nagradnih igrah tako za ure TOO LATE, kot tudi za ostale design izdelke, ki prihajajo! Registriraj se
Bodite v trendu in ne zamujajte več (toliko)! TOO LATE ure vas čakajo! Vsem želimo čim bolj barvito leto 2010 in polno norčij ter sproščenih trenutkov!
Ekipa HOOD design store in Študentarija.netKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.