Nagradna igra TOO LATE je zaključena

Izbrali smo najbolj izvirna izgovora, nagrajenca pa bosta prejela uro po svoji izbiri.

Srečna nagrajenca sta Copacabana in Artefix, ki sta prepričala z izgovoroma:
Copacabana: Uro so mi ukradli, zraven pa še občutek za čas! 
Artefix: ‘Zamudila sem, ker sem sanjala nogometno tekmo..Saj bi prišla točno, a kaj ko so bili podaljški.‘ 
Nagrajenca bosta prejela vsak po eno uro, katero sta si sama zaželela. Obema iskreno čestitamo in jima z novo pridobitvijo želimo čim manj zamujanja. Vse ostale pa pozivamo, da se registrirajte na HOOD design store, saj boste med prvimi obveščeni o akcijah, novostih, nagradnih igrah tako za ure TOO LATE, kot tudi za ostale design izdelke, ki prihajajo! Registriraj se
Bodite v trendu in ne zamujajte več (toliko)! TOO LATE ure vas čakajo! Vsem želimo čim bolj barvito leto 2010 in polno norčij ter sproščenih trenutkov!
Ekipa HOOD design store in Študentarija.netKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.