Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Nagradna igra – Papaya 2009

Sodeluj v nagradni igri za vstopnice letošnjega Tuborg Green Beat festivala v klubu Papaya na otoku Pagu!

Študentarija začenja z ogrevanjem za poletno sezono in v sodelovanju s klubom Papaya vabi na sodelovanje v nagradni igri, v kateri lahko osvojite brezplačno vstopnico za celoten letošnji Tuborg Green Beat festival.

Vse kar morate storiti je to, da na email nagradna@studentarija.net do 15.6.2009 pošljete svoje podatke in navedete vse člane Swedish House Mafie, ki v okviru festivala nastopajo 12.8.2009.

* TUBORG GREEN BEAT FESTIVAL *
12.-15.08.2009.
www.papaya.com.hr
www.index.hr

Klub Papaya v sodelovanju s Tuborgom že drugo leto zapored predstavlja poletni vrhunec sezone. Seveda je govora o poletnem festivalu, ki se bo letos odvijal v klubu Papaya na popularni plaži Zrče.

TUBORG GREEN BEAT 2009- SWEDISH HOUSE MAFIA, ERIC PRYDZ, TOOLROOM KNIGHTS, PETE TONG

Najpopularnejši trio v svetu house glasbe, Swedish House Mafia, bodo prvič nastopili v tej regiji in imeli čast, da nastopijo 12.8.2009 na otvoritvi poletnega Tuborg Green Beat festivala. Popularni Švedi, trenutno najbolj iskani svetovni producenti in DJ-i, so tako potrdili klub Papaya kot prvi termin svoje poletne turneje.

Eric Prydz, lanskoletni nositelj Tuborg Green Beat festivala, ki je bil v letu 2008 nominiran za nagrado Grammy (Proper Education remix) je zaradi izjemnega interesa občinstva potrjen tudi letos in sicer za 13. avgusta.

Ekskluzivna klubska večer “Toolroom Knights” je dobila svoje ime po uspešni založbi Toolroom Records, Toolroom Knights partyji pa so postali sinonim dobre zabave in atmosfere po celi Evropi, posebno v Angliji. V sklopu tega večera se bodo tako prvič na Hrvaškem 14.8. predstavili Mark Knight in Dirty South.

Ob Swedish House Mafii, Ericu Prydzu in Toolroom Knights bo na Tuborg Green Beat festivalu, ki se bo odvijal od 12. do 15. avgusta v klubu Papaya, nastopila tudi ena od najvplivnejših oseb na glasbeni sceni – Pete Tong, ki bo nastopil na zaključku festivala 15. avgusta.

Vstopnice za koncert lahko kupite tudi na: www.eventim.hr / www.novalja.com