Nagradna igra ob dnevu žena

Bliža se 8. marec, Dan žena, zato bo Študentarija v sodelovanju s Sense Wellness Clubom eno izmed naših dam razveselila na prav poseben način.

Bliža se 8. marec, Dan žena, zato smo se tud na našem portalu odločili, da razveselimo eno izmed naših uporabnic. Študentarija ti skupaj s Sense Wellness Clubom podarja večurno razvajanje v treh savnah in hidromasažnem bazenu za 2 osebi.

Nagradno vprašanje se glasi:
V koliko savnah se lahko razvajate v Sense Wellness Club-u?

Pravilne odgovore, skupaj z vašimi kontaktinimi podatki pošljite na email naslov  nagradna@studentarija.net, najkasneje do 7. marca do polnoči. Članom ekipe Študentarije je prepovedano sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščena.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.