Nagradna igra – NK Olimpija

Sodelujte v nagradni igri in osvojite eno od treh vstopnic za tekmo NK Olimpija – Crvena Zvezda.

Študentarija vam v sodelovanju z NK Olimpija ponuja 3×1 vstopnico za tekmo NK Olimpija vs. Crvena Zvezda, ki bo 4.7.2007 na Centralnem stadionu za Bežigradom v Ljubljani.

Odgovorite na nagradno vprašanje: V kateri ligi bo v naslednji sezoni nastopala Olimpija, pravilne odgovore pa pošljite na naslov nagradna@studentarija.net do vključno 2.7.2007. Odgovoru pripišite tudi kontaktne podatke. Nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni pravočasno.

Nasvet: pomoč pri odgovoru lahko poiščete na tej spletni straniKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.