Nagradna igra – NK Olimpija

Sodelujte v nagradni igri in osvojite eno od treh vstopnic za tekmo NK Olimpija – Crvena Zvezda.

Študentarija vam v sodelovanju z NK Olimpija ponuja 3×1 vstopnico za tekmo NK Olimpija vs. Crvena Zvezda, ki bo 4.7.2007 na Centralnem stadionu za Bežigradom v Ljubljani.

Odgovorite na nagradno vprašanje: V kateri ligi bo v naslednji sezoni nastopala Olimpija, pravilne odgovore pa pošljite na naslov nagradna@studentarija.net do vključno 2.7.2007. Odgovoru pripišite tudi kontaktne podatke. Nagrajenci bodo o prevzemu nagrade obveščeni pravočasno.

Nasvet: pomoč pri odgovoru lahko poiščete na tej spletni straniKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.