Nagradna igra Najboljši izgovor – Too Late

Nagradna igra Najboljši izgovor v sodelovanju s Too Late in spletno trgovino Hood.si

Študentski portal Študentarija.net in spletna trgovina Hood.si sta se odločila, da registriranim uporabnikom portala polepšata praznične dni z nagradno igro v kateri se boste potegovali za modne ure Too Late, novost na našem trgu.

KAKO DO NAGRADE?

1.) V komentar te novice napiši najboljši in najkreativnejši razlog za kakšno od svojih zamud.

2.) Na spletni strani www.hood.si si izberi model ure, ki bi ga želel/a prejeti in ga dopiši k odgovoru!

 
Torej če ste zamudili na izpit, k punci na obletnico, k tašči na kosilo… ®elimo slišati kako ste se izgovorili ;) Poleg vašega odgovora pa morate odsurfati na www.hood.si in si izbrati najljubšo barvo, ki vam jo bomo podarili v primeru da zmagate!
Zmagovalce bomo izžrebali predvsem na podlagi kreativnosti! Zato se splača vzeti kakšno minutko in se spomniti nečesa dobrega. Izžrebali bomo 2 srečneža/srečnici, ki se bosta v novem letu postavljala z novimi urami Too Late.

Nagradna igra traja od 18.12.2009 do 8.1.2009, takrat bomo na forumu tudi objavili zmagovalce in jih obvestili o prevzemu nagrade.

O Too Late urah

Ure Too Late so top modni dodatek po celem svetu, prodanih je bilo že čez milijon kosov. Ure Too Late so narejene iz mehkega silikona so vodoodporne in imajo 2 leti garancije. Na voljo so v 15 barvah + 5 barvah, ki se svetijo ponoči. Zaradi EKO steklene  embalaže so primerne tudi za praznično darilo. Več informacij na www.toolate.si in spletni trgovini www.hood.si
 
Too Late ure

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.