Nagradna igra Adrenalinski park

Ste pripravljeni na enodnevno adrenalinsko doživetje za 2 osebi? Potem sodelujte v nagradni igri Študentarije in Collegiuma in zadenite vstopnici za Adrenalinski park Ljubelj.

Koren Sports Podljubelj v očarljivem in mirnem okolju Karavank nudi tudi razburljivo zabavo. Adrenalinski park Ljubelj je tam že od leta 2001 in je prvi park te vrste pri nas. Ste pripravljeni na enodnevno adrenalinsko doživetje za 2 osebi? Potem sodelujte v nagradni igri Študentarije in Collegiuma in zadenite vstopnici za Adrenalinski park Ljubelj.

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje Kje se nahaja Ljubelj:
a) na Primorskem
b) na Gorenjskem
c) na Dolenjskem

pošljite na email naslov nagradna@studentarija.net najkasneje do 15. avgusta 2007. Pravilnemu odgovoru pripišite tudi vaše kontaktne podatke in z malo sreče bo nagrada vaša.

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe. Članom ekipe Študentarije je prepovedano sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenec/nagrajenka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.