Nagradna igra Adrenalinski park

Ste pripravljeni na enodnevno adrenalinsko doživetje za 2 osebi? Potem sodelujte v nagradni igri Študentarije in Collegiuma in zadenite vstopnici za Adrenalinski park Ljubelj.

Koren Sports Podljubelj v očarljivem in mirnem okolju Karavank nudi tudi razburljivo zabavo. Adrenalinski park Ljubelj je tam že od leta 2001 in je prvi park te vrste pri nas. Ste pripravljeni na enodnevno adrenalinsko doživetje za 2 osebi? Potem sodelujte v nagradni igri Študentarije in Collegiuma in zadenite vstopnici za Adrenalinski park Ljubelj.

Pravilni odgovor na nagradno vprašanje Kje se nahaja Ljubelj:
a) na Primorskem
b) na Gorenjskem
c) na Dolenjskem

pošljite na email naslov nagradna@studentarija.net najkasneje do 15. avgusta 2007. Pravilnemu odgovoru pripišite tudi vaše kontaktne podatke in z malo sreče bo nagrada vaša.

V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne osebe. Članom ekipe Študentarije je prepovedano sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenec/nagrajenka bo o prevzemu nagrade pravočasno obveščen/a.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.