Nagovor političnih strank mladim in soočenje političnih strank

Mladinski svet Slovenije je v sklopu kampanje Partycipiraj posnel nagovor političnih strank mladim in zbral odgovore političnih strank na vprašanja s področja mladinskih politik.

Mladinski svet Slovenije je zastavil vsem političnim strankam vprašanja, ki nanašajo na problematike in položaj mladih v Sloveniji. Na zastavljena vprašanja je odgovorilo dvanajst političnih strank. Mladi lahko v pridobljenih odgovorih poiščejo orientacijo in usmeritev za lažjo odločitev za katero stranko bodo glasovali in svojo odločitev sporočili na volišču.

Vse politične stranke smo prosili, da na vsako vprašanje odgovorijo z »DA« ali »NE« in svojo odločitev na kratko obrazložijo. Odgovori predstavljajo soočenje političnih strank v pisni obliki na temo mladih v Sloveniji.

Političnim strankam smo zastavili sledeča vprašanja:

Priloženi dokumenti vsebujejo izvirne odgovore vseh strank, ki so nam odgovorile na vprašanja.

V nagovoru predstavniki političnih strank spodbujajo mlade k aktivni udeležbi na prihajajočih volitvah v Državni zbor RS. Nagovor političnih strank mladim sporoča, da se vse politične stranke, ne glede na svojo usmeritev, strinjajo, da je pravica mladih vplivati na prihodnost tudi s tem, da participirajo na volitvah v Državni zbor RS 2018.

Video je dostopen na Facebook-u in Youtube-u.

Političnim strankam se zahvaljujemo za partycipacijo, mlade pa pozivamo k partycipaciji na volitvah!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.