Nagovor političnih strank mladim in soočenje političnih strank

Mladinski svet Slovenije je v sklopu kampanje Partycipiraj posnel nagovor političnih strank mladim in zbral odgovore političnih strank na vprašanja s področja mladinskih politik.

Mladinski svet Slovenije je zastavil vsem političnim strankam vprašanja, ki nanašajo na problematike in položaj mladih v Sloveniji. Na zastavljena vprašanja je odgovorilo dvanajst političnih strank. Mladi lahko v pridobljenih odgovorih poiščejo orientacijo in usmeritev za lažjo odločitev za katero stranko bodo glasovali in svojo odločitev sporočili na volišču.

Vse politične stranke smo prosili, da na vsako vprašanje odgovorijo z »DA« ali »NE« in svojo odločitev na kratko obrazložijo. Odgovori predstavljajo soočenje političnih strank v pisni obliki na temo mladih v Sloveniji.

Političnim strankam smo zastavili sledeča vprašanja:

Priloženi dokumenti vsebujejo izvirne odgovore vseh strank, ki so nam odgovorile na vprašanja.

V nagovoru predstavniki političnih strank spodbujajo mlade k aktivni udeležbi na prihajajočih volitvah v Državni zbor RS. Nagovor političnih strank mladim sporoča, da se vse politične stranke, ne glede na svojo usmeritev, strinjajo, da je pravica mladih vplivati na prihodnost tudi s tem, da participirajo na volitvah v Državni zbor RS 2018.

Video je dostopen na Facebook-u in Youtube-u.

Političnim strankam se zahvaljujemo za partycipacijo, mlade pa pozivamo k partycipaciji na volitvah!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.