Nagovor političnih strank mladim in soočenje političnih strank

Mladinski svet Slovenije je v sklopu kampanje Partycipiraj posnel nagovor političnih strank mladim in zbral odgovore političnih strank na vprašanja s področja mladinskih politik.

Mladinski svet Slovenije je zastavil vsem političnim strankam vprašanja, ki nanašajo na problematike in položaj mladih v Sloveniji. Na zastavljena vprašanja je odgovorilo dvanajst političnih strank. Mladi lahko v pridobljenih odgovorih poiščejo orientacijo in usmeritev za lažjo odločitev za katero stranko bodo glasovali in svojo odločitev sporočili na volišču.

Vse politične stranke smo prosili, da na vsako vprašanje odgovorijo z »DA« ali »NE« in svojo odločitev na kratko obrazložijo. Odgovori predstavljajo soočenje političnih strank v pisni obliki na temo mladih v Sloveniji.

Političnim strankam smo zastavili sledeča vprašanja:

Priloženi dokumenti vsebujejo izvirne odgovore vseh strank, ki so nam odgovorile na vprašanja.

V nagovoru predstavniki političnih strank spodbujajo mlade k aktivni udeležbi na prihajajočih volitvah v Državni zbor RS. Nagovor političnih strank mladim sporoča, da se vse politične stranke, ne glede na svojo usmeritev, strinjajo, da je pravica mladih vplivati na prihodnost tudi s tem, da participirajo na volitvah v Državni zbor RS 2018.

Video je dostopen na Facebook-u in Youtube-u.

Političnim strankam se zahvaljujemo za partycipacijo, mlade pa pozivamo k partycipaciji na volitvah!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.