Na Pokljuki najboljši Wolf

Nemec Alexander Wolf je zmagovalec desetkilometrske preizkušnje za svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki.

Nemec Alexander Wolf je zmagovalec desetkilometrske preizkušnje za svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki. Razdaljo je brez zgrešenega strela premagal v 22:41,4 minute, drugo mesto je s 6,6 sekunde zaostanka osvojil Šved Bjoern Ferry, ki je tudi zadel vse tarče, tretji pa je bil z enim zgrešenim strelom Norvežan Emil Hegle Svendsen (+ 8,7). Od slovenskih predstavnikov, ki se niso uvrstili med dobitnike točk, je bil najboljši Klemen Bauer na 42. mestu (+ 1:56,9; 3), Gregor Brvar je bil 60. (+ 2:37,3; 2), Janez Marič pa 69. (+ 2:56,0; 5). (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.