Na Pokljuki najboljši Wolf

Nemec Alexander Wolf je zmagovalec desetkilometrske preizkušnje za svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki.

Nemec Alexander Wolf je zmagovalec desetkilometrske preizkušnje za svetovni pokal v biatlonu na Pokljuki. Razdaljo je brez zgrešenega strela premagal v 22:41,4 minute, drugo mesto je s 6,6 sekunde zaostanka osvojil Šved Bjoern Ferry, ki je tudi zadel vse tarče, tretji pa je bil z enim zgrešenim strelom Norvežan Emil Hegle Svendsen (+ 8,7). Od slovenskih predstavnikov, ki se niso uvrstili med dobitnike točk, je bil najboljši Klemen Bauer na 42. mestu (+ 1:56,9; 3), Gregor Brvar je bil 60. (+ 2:37,3; 2), Janez Marič pa 69. (+ 2:56,0; 5). (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.