Na mednarodno prakso z Winter expressom

AIESEC Slovenija, največja študentska organizacija pri nas, tudi letošnjo zimo pripravlja zanimive mednarodne prakse za študente. Tokrat so mladim na voljo različne prakse v Ukrajini, Rusiji in na Poljskem.

V okviru programa Winter eXpress 2009 bodo udeleženci nabirali praktične izkušnje s področja financ, trženja, izobraževanja in razvoja, imeli pa bodo tudi priložnost sodelovati v projektu organizacije Amnesty International. Prakse se bodo odvijale od februarja do aprila, prijave pa pričakujemo do 15. januarja 2010 na spletni strani  www.aiesec.org/slovenia/ljubljana.

Rusija

Udeleženci bodo skozi lastne raziskave in primerjavo dobrih praks s področja financ organizirali različne finančne delavnice za študente, sodelovali pa bodo tudi pri oblikovanju programov usposabljanja in izobraževanja na področju financ za tamkajšnja podjetja. K sodelovanju vabijo predvsem študente financ in trženja.
Ukrajina
V Ukrajini bodo študentje sodelovali z mladimi od 13 do 16 let. Kot predstavniki tujih držav bodo spodbujali kulturno toleranco med ostalimi udeleženci programa, organizirali bodo delavnice in izobraževanja na temo kulturne raznolikosti in raznovrstne svetovne problematike. Prav tako bodo z informiranjem, izvedbo debatnih delavnic in drugih dogodkov mladim pomagali pri odločitvah o prihodnji poklicni usmeritvi.

Poljska
V okviru programa, ki ga Amnesty International organizira v sodelovanju s profesionalnimi podjetji za izobraževanja, akademskimi profesorji in predstavniki AIESEC-a, bodo udeleženci prakse skozi vrsto delavnic obravnavali aktualno družbeno tematiko. Dotaknili se bodo teme človekovih pravic, medkulturnega razumevanja, etike in drugih svetovnih problemov, predvsem pa se bodo imeli priložnost dodobra spoznavati poljsko kulturo in družbo.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.