Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

MyPartyFusion ima zmagovalca

Tako kot pri nas lahko zbirate Š-točke je MyPartyfusion objavil zmagovalca, ki je v velikem natečaju zbral največ fusionov, ki bo dobil priložnost da pripravi MTV Fusion party.

Na portalu MyPartyFusion se je končal natečaj, ki je trajal dobrih pet mesecev. Portal, ki je bil aktiven v kar petih državah nekdanje Jugoslavije, je dobil slovenskega favorita. Zmagovalec nagradnega tečaja na MyPartyFusion je 22-letni Ljubljančan Apyon, ki je dosegel rekordno število točk, imenovanih Fusionov. Apyon bo tako dobil priložnost, da se kot organizator izkaže tudi off-line. Tako bo z MTV Adrio pripravil zabavo MTV Fusion Party in postal producent velikega žura v živo. Apyon bo zabavo začel načrtovati takoj po razglasitvi, pri tem pa mu njegove želje in načrte že pomaga uresničevati izkušena ekipa MTV Adrie. Zabava se bo odvijala v enem večjih slovenskih klubov, njena posebna tematika, glasbeni gostje ter ostala presenečenja pa zaenkrat ostajajo še skrivnost.

Zadnji Wrigleyev inovativni produkt, ki se imenuje Winterfresh Fusion tako ni postal le sinonim za žvečilni gumi, temveč sinonim za spekter raznovrstnih zabav. MyPartyFusion je poleg gostujočih glasbenih zvezd kot so Jinx, Edo Maajka, Sikter, Let 3, Jadranka Juras, Alya, E.N.I., in mnogih drugih, postal tudi prostor za samopromocijo številnih mladih DJ-jev, glasbenikov, klubov in dogajanj. V manj kot pol leta se je na portalu oblikovala velika virtualna žurerska skupnost, ki je s svojimi inovativnimi načini zabave pripomogla k pravi fuziji okusov, značajev, glasbenih zvrsti in načinov zabave. Od letošnjega aprila pa do danes je svojo zabavo organiziralo kar 15. 858 avatarjev in avatark.V vseh državah skupaj se je zgodilo preko 29.961 zabav, najdaljša zabava pa je trajala malo manj kot pet ur, na njej pa je bilo kar 255 udeležencev!

Izmed vseh petih držav je največ virtualnih žurov imela Slovenija, sledi ji Hrvaška, za njo pa Srbija, ter in Bosna in Hercegovina, kot zadnja pa je Črna Gora.

Za vse tiste, ki se še naprej želite družiti na MyPartyFusion.com pa vesela novica: portal ostaja aktiven tudi po razglasitvi. Do konca leta bodo vsakih 14 dni razglasili najboljšega organizatorja zabav in najboljšega party animal-a.