MTV Spring break festival

Supra Travel, najbolj kul turistična agencija za mlade, v organizaciji z MTV, pripravlja prvi uradni MTV Spring Break. Veliki prvomajski party, ki bo privabil najmanj 1.000 mladih, se bo zgodil med 28.4. in 2.5.2010.

Zvezde Spring Breaka bodo izjemno popularni hrvaški pevec Gibonni ter najbolj sexy didžejka na svetu, Lauren Pope. Izjemen party prvomajski program v turistični prestolnici Istre, v Umagu, bo dopolnjeval Papaya party, RNB Confusion party, slovenske barve pa bodo zastopali tudi Dj Spinee in Dj David Patt.
Zvezda festivala bo nedvomno Lauren Pope. Je ženska, ki ve, kako se za mešalko postreže z dobro glasbo in ustvari najbolj nori večer. Da punca obvlada, je dokazala že po različnih delih sveta, od Dubaja pa vse do Chichaga in Miamija.

Čeprav je v Veliki Britaniji znana tudi po druženju s princem Harryjem, glasbo vrti tudi na paryjih, ki jih organizirajo zvezde kot so Lindsay Lohnan in NeYo. Lauren je kariero začela kot model in polnila strani revij kot so Mixmag, FHM, Maxim in Playboy, nato pa se je odločila tudi za resno glasbeno kariero. Sama o začetkih svoje kariere meni:

 
Bilo je težko, ker me niso jemali resno. Vendar sem si spoštovanje prislužila, ko sem za mešalno mizo pokazala tisto kar znam”.
 
 
Za dva dni nepozabne zabave na Spring Breaku v Umagu boste odšteli samo 15 EUR, in sicer za prijave do 1.3.2010. Število mest je omejeno, zato pohitite. Vse informacije o nepozabnem Spring Break festivalu najdete na http://www.supratravel.si
Lauren Pope je zagotovo adrenalin, ki ga morate doživeti na MTV Spring Breaku, z agencijo za mlade – Supra Travel.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.