MTV in Študentarija nagrajujeta!

V nedeljo, 24.6.2007, bo diskoteka FACTORY prizorišče MTV after partyja tradicionalnega srečanja japonskih vozil – JAP MEET! S Študentarijo lahko zadanete 2 brezplačni vstopnici!

V nedeljo, 24.6.2007, bo diskoteka FACTORY prizorišče MTV after partyja tradicionalnega srečanja japonskih vozil – JAP MEET!

Študentarija vam v sodelovanju z MTV Alpe Adria podarja 2 × 2 vstopnici za omenjeni party! Na email nagradna@studentarija.net pošljite razlog, zakaj bi ravno Vi morali dobiti ti dve vstopnici in najbolj izvirna 2 predloga po oceni naše strokovne komisije bomo nagradili!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.